- Skikkelig artig, sier Lars, som mener at det er stas å ha en hund som både er vakker og jakter god.
- Det er viktig at vi kan bevare eksteriøret på irsksetteren, mener han.
Derfor dro ekvipasjen til Bjerke 20.8.11, mens de fleste var på vei inn til fjells for å starte på høsten første prøve. Der var det NKK utstilling, der dommer Svein Nordang lot seg begristre over hunden han så. Dommeren hadde bare positive ting å si, og han gikk helt til topps med Excellent, 1BHK, CK, CERT, 1 BHK, CACIB og BIR.
 Han viste også at han kunne konkurrere mot andre flotte fuglehunder og ble eneste gruppeplasserte setter med en flott 3BIG.
Søndag ble det så tur til Kiær, der det ble jaktpremie to dager på rad. Søndag fikk han til et fuglarbeid, og en 3 AK. Mandag dro han til med to nye fuglarbeider, og han fikk vist reis i det ene av dem. 1 AK var i boks.
Kempes er stilt på utstilling to ganger før med ett Cert og ett Res.cert.

Kritikk

Detter er 1 AK kritikken fra mandag. 

”50 meter etter slipp finnes makker i stand med Kempes sekunderende like bak. Senere viser Kempes oss et søk av høy klasse, får med seg mye terreng med god reviering i stor fart, fin stil og aksjon. God kontakt. I senere slipp bekrefter Kempes sitt gode søksinntrykk. Finnes i stand, reiser djervt og presist rype. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder. Senere samstand med makker, fugl letter når fører kommer til, rolig i oppflukt og skudd, utreder. Sekunderer senere makkers tomstand. Fortsetter sitt gode søk. Tildeles i dag 1.AK. Apportbevis fremvist.”
Tallkarakterer: 556444
Dommer: Kenneth Ressem