Denne gangen var det flest valper med, alle på ca. fem mnd. En riktig livlig gjeng som både var lærevillige og sosiale.

Vi begynte likså godt med lunch kl. 12.30 på lørdag, det syntes vi passet best for regnet silte ned. Men regnet gav seg ikke, så da alle var mette var bare å ta fram regntøyet og komme seg ut.

Første leksjon var å lære de små at de ikke skal først gjennom porten. Stå / sitt pent til kommando om å gå blir gitt. Det er ikke så lett første gangen, det. Så gikk det slag i slag med hverdagsdressur, ringtrening for utstilling og innkalling.

KAFFEPAUSE (det var godt med litt varmt i kroppen siden det regnet hele tiden)

Etter pausen viste Mayvor stell og klipp av pels til utstilling. Deretter trente vi på ro i oppflukt med duer på jordet.

Og da var lørdagens trening over. Tror både to og firbente syntes det var greit å komme seg i hus og tørke opp litt. Dagen ble avsluttet med felles middag, nydelig gryterett med vin til, dessert og kaffe.

Søndag regnet det heldigvis ikke. Etter frokost stilte hele gjengen opp i treningsgården. Vi fortsatte med hverdagsdressur og innkalling. Etter kaffepausen stod trening på rapphøns på programmet. Alle fikk gå en runde i innhegningen, der det var satt ut to rapphøns. Da alle hadde vært inne hadde det blitt lunchtid. Vi grillet pølser og oppsummerte helgen før alle reiste hjem.

Vil takke alle som var med på å gjøre også dette treffet i SIROVS til en lærerik, hyggelig og sosial samling.
Vi sees neste år i Tenndalen.

Hilsen Rita Haadem

 Les mer om Irsk Rød og Hvit Setterwww.irskrodoghvitsetter.no