Takk for en fantastisk hyggelig helg.
Nok en gang var vi samlet på hyttene familien Røinås, vi er veldig takknemlig for at vi år etter år
kan innlosjere oss på disse hyttene.
Fredag kveld møttes vi utover kvelden når folk ankom. Bordet dekket vi til ett realt Ræge lag, etterfulgt av teori rundt føring av hund i fjellet med ord og utrykk i fuglehund verdenen.
Lørdag møtte alle til første dag ute i fjellet. To terrenger med kjentmenn som har disse disponible. Takk til Frank E. og Rune B. for lån av deres terreng og at dere stilte opp og loste oss av gårde.
Vi hadde mange timer ute. Det ble observert bra med fugl men det er ikke alltid like lett og få situasjoner på alle rypene eller alle hundene. Men begge partiene fikk sett fuglesituasjoner og mange fikk sjansen og tilbakemeldingen til oss instruktører var positive.
Etter en lang dag ute og slitne kropper må trå til på kjøkkenet kan det være hardt. Men med så mange hjelpsomme deltakere var det en lek. Tradisjonene tro ble det gjennomgang av alle hundene på kvelden.
Tips, skryt og utvikling ble tildelt lydhøre deltakere. Og vi har flotte gode hunder og eiere på Sørlandet.  
Søndag dro vi nok en gang ut i terrengene. Vi byttet plass på partiene og håpte på at alle skulle komme i fugl. Dessverre ble det ikke slik. Rypene møtte ikke opp. Trond F så en rype på en stubbe og fikk los og avanserte mot, dessverre trykket ikke rypen for Trond så det ble med denne støkken på søndag. Uansett fugl eller ikke er det ofte slik det er. Og da er det godt og se tilbake på utvikling og gode søkere. Vi takket av på hyttene med restefest og utvask.

Vi instruktører takk for oppmøte og for en veldig hyggelig og sosial helg.
Og nok en gang takk til dere som tok ett ekstra tak rundt matlaging!

Håper vi ses til neste år.
Instruktørene Kåre og Bjarnar.

Bilde 3.jpgBilde 1.jpgBilde 2.jpg