Damene gjorde rent bord på årets klubbmesterskap i AK. Har det skjedd før at både 1. og 2. AK går til samme fører, at alle premier i AK går til kvinnelige førere og at alle hunder er tisper?

Det var situasjonen på Garen søndag 23. oktober 2011 da Vigdis Ingebrigtsen fikk dobbel seier med sine to tisper Husvikdalens Shakira og US A-Camaro. Silje Jakobsen og Grimasteggens Jenny tok deretter 3. premien. Damelaget var komplett!

Men i unghundklassen klemte mannfolka til. Her gikk Svein Andresen og Damsgaards D-Speedy av med seier, mens Kjell Hansen og Kongsvollrypas Guffen fikk 2. UK.

 Vinnere av årets klubbmesteskap i Nisk avdeling 5: Fra venstre: Kjell Hansen, Vigdis Ingebrigtsen, Ove Larsen, Silje Jakobsen og Svein Andresen.

Klubbmesterskapet ble avviklet søndag 23. oktober under fine i fjellområdet Garen på Hardangervidda, med fin utsikt til øvre del av Vøringsfossen og Hardangerjøkulen.

I Shakira gjennomførte et flott søk, og ble eneste hund som presterte fulgearbeid denne dagen. Hun viste oss en fast og flott stand på 2 ryper og fullførte reis med ro i oppflukt og skyting. Også US Camaro og Grimasteggens Jenny søke systematisk og fint, og gikk opp til velfortjent plasseringer i årets klubbmesterskap i AK.I alt deltok åtte hunder i AK-konkurransen.

I UK-klassen var det bare to deltakere, så der var konkurransen mindre hard. Men begge hundene gjorde en flott jobb, og viste gode tendenser, med Speedy i teten gjennom dagen.

Det ble premieutdeling i samlingslokalet vårt søndag ettermiddag, der det vanket glass, diplomer og rosende ord fra Ove Larsen, som dømte i mesterskapet. Vi er stolte og forventingsfulle til alle gode talenter i avdelingen.

Styret er veldig glad for medlemmer som stiller opp og bidrar til å gjøre klubbmesterskapet til ett av årets høydepunkter i avdelingen. Nisk avd 5 gratulerer alle vinnere med premiene.

Resultatlisten fra klubbmesterskap 2011 i Nisk avd 5 se slik ut:

1. UK: Damsgaards D-Speedy, fører Svein Andresen
2. UK: Kongsvollrypas Guffen, fører Kjell Hansen

1. AK: Husvikdalens Shakira, fører Vigdis Ingebrigtsen
2. AK: US A-Camaro, fører Vigdis Ingegrigtsen
3. AK: Grimasteggens Jenny, fører Silje Jakobsen.

   Det glade UK-laget.

  Det glade AK-laget.

  Nydelig i fjellet!