Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Avd 7: Tor Hartvig Bondø fikk Gullmerke i Nisk

Tor-Hartvig Bondø

 

Talen slik den ble holdt ved utdeling av Gullmerket.

(Tor-Hartvig ante ikke at han ville bli tildelt Gullmerket og derfor ble han omtalt som «personen»)

 

 

Er en person som virkelig brenner for, - og jobber for Norsk Irsksetterklubb.

Personen representerer samhold og rettferdighet, og er viktig for demokratiet og prosessene rundt det.

Personen er alltid lett å be om hjelp, - oftest er det ikke engang nødvendig å spørre, - han kommer deg i forkjøpet med å tilby om han kan hjelpe.

Han har som sagt veldig lett for å engasjere seg. Han har støttet, og jobbet utrettelig i sin avdeling – også den tiden han ikke har sittet i avdelingsstyret. Han har for øvrig vært medlem i avdelingsstyret fra 200 til 2006. Han har vært, og er, instruktør for nybegynnere og holder kurs i sitt eget terreng

Han er veldig lett å samarbeide med. Noen kan kanskje være litt tilbakeholdne, og «redde» for å samarbeide. Han har nemlig stor kunnskap om avlsarbeide, samt lover og regler knyttet til fuglehundsporten. Han har svært lett for å sette seg inn i saker, og har lett for å skjønne betydningen av forslag og vedtak. I tillegg en svært god hukommelse.

Han var primus motor for Tydalsprøven i mang år, og har i senere tid engasjert seg for å få i stand den nye prøven «Den gyldne fuglehund».

Han har betydd veldig mye for avd. 7 – som er avdelingen det har vært nevnt tidligere.

Videre betydde han også svært mye for Nisk sentralt den perioden han satt i hovedstyret – fra 2010 til 2016. I den perioden var han leder i avlsrådet hvor han gjorde en utmerket jobb. Selv om han etter eget ønske gikk ut av hovedstyret i 2016, har han aldri vært vanskelig å spørre om råd eller hjelp.

Han var svært god å ha for at Nisk kom i mål med stoff til hjemmesidene våre i Fuglehunden. I tillegg har han vært lett å be om hjelp i forbindelse med hjemmesiden vår.

I forbindelse med Jubileumsarrangementet vårt på Dombås, var han en av dem som virkelig sto på for at vi skulle komme i mål med arrangementet. Dette er for øvrig nevnt i årsberetningen vår.

Fremdeles er han lett å be om tjenester/hjelp. Han har også på nytt sagt seg villig til å stå som kandidat til vervet som leder i avlsrådet – på valget i morgen under årets RS.

 

Tor-Hartvig… ; Du fortjener i høyeste grad utmerkelsen som Gullmerkebærer i Norsk Irsksetterklubb!

Gratulerer!
 

Mvh
Nisk Hovedstyret
Tore Salvesen