Bilde fra brukshundklasse - tisper viser fra venstre Fagermos Eira/Tore Mæhla, Narefjell’s E-Ruske-Sara/Hans Gjøslien, Lauvåsen’s Fd Celtic Spirit/ Jan Erik Faugstadmo og Imigens Lz Kayleigh/ Gisle Sveva

Vestfold fuglehundklubb arrangerte sin årlige utstilling på Nøtterøy søndag 22.juni. Som vanlig et godt gjennomført arrangement som ble avholdt i et noe kaldt og hustrig sommervær, men sikkert akkurat passe for de ca. 70 hundene som deltok. I ringen dømte Oscar Wilhelm Nilssen de fjorten irsksetterne i vår rase. Lokale hunder fikk i år ekstra hard konkurranse fra avd. 7 med Tore Mæla som hadde tatt med seg to av sine Fagermoa-hunder fra Meråker på Vestfoldtur. Han var ubeskjeden nok til å stikke av gårde med BIR, 1BHK og 3BIS på INT NORD UTCH Fagermoas Dino og BIM og 1BTK på Fagermoas Eira som også fikk Certet. Ellers må en også fremheve Kennel Narefjell og Sonja Stuverud/ Hans Gjøslien som også gjorde en sterk innsats med 1.Pr og Cert på Narefjell’s C-Odin og 1.Pr med Ck på Narefjell’s E-Ruske-Sara.

Andre resultater: Brukshundklasse Hann: 2.pr. til Neverdalens’s A’Yatzy og 3.pr . til US Nansen. Brukshundklasse Tispe: 1.pr. til Lauvåsen’s Fd Celtic Spirit  og 1.pr. også til Imigens Lz Kayleigh. Unghundklasse Tispe: 1.pr , til Høstfjellet’s Chili og 1.pr. til Harthavens Mistral.