Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nytt fra styret (UTGåTT)

Startklar

NM VINTER ER AVLYST!

NM Vinter Andøya 2021 er dessverre avlyst pga. smittesituasjonen vedr. COVID-19. http://www.hvfk.org/    
NISK LOGO_200x200

Gjennomføringen av RS 2020

Representantskapsmøtet blir i år gjennomført både som videokonferanse og som ordinært fysisk møte på Quality Airport Hotel Gardemoen. For å sikre en god gjennomføring av møtet er det satt opp noen kjøreregler, bl.a. må du sette deg opp på taleliste f...
G-Tjikkom av Miessevarri

G-Tjikkom av Miessevàrri ble Årets Jakthund i NJFF

Norges jeger- og fiskerforbund (NJFF) kårer hvert år Årets jakthund. Årets jakthund ble irsksetteren G-Tjikkom av Miessevàrri, eier Ronny Jørgensen. Vi bøyer oss i støvet og gratulerer så mye! Mer Info kommer....... Mvh Styret    
Mørk grønn

VM for stående fuglehunder

VM-2015 for stående fuglehunder skal arrangeres i Serbia av Sveits. Arrangementet går 24., 25.  og 26. oktober. De som ønsker å delta melder seg til sin raseklubb.  

Ny anbefalt valpepris

Styret i NISK vedtok på styremøtet 4.2. 2015 at anbefalt valpepris for valper fra kull godkjent av avlsrådet er kr. 14 000.  
NISK LOGO_200x200

Dato for representantskap

Styret har fastsatt fato for Representantskapsmøtet for NISK til 10.mai 2015. Endelig innkalling vil skje i henhold til NISK sine lover.
Mørk grønn

Uttak til NM lag vinter 2015

NISK skal stille med lag på NM vinter på Andøya. De som ønsker å være med på NISK sitt lag må melde inn sine resultater SENEST søndag 22.mars klokken 2000.