Tom Rasmussen og Siri Linde kan fortelle dette om Årets Unghund, "US" Caisa:

"Caisa er en hund som prøver å gjøre sitt beste for sin eier. Dette være seg uansett om det snørekjøres eller jaktes. Hun har evnen til å justere seg fra jakt til jaktprøve med tanke på format. Hun gir alltid alt uten antydning noengang til å bli sliten. Som Vigdis Nymark sa det under Derby kvalik. "Hun danser på vinden". Flyter over landskapet uten at det ser ut for at hun bruker krefter. Dette gjorde hun fra dag èn. Meget systematisk reviereing på vinden, uansett hvilken vindretning det er. Hun våknet også svært tidlig. Første stand hadde hun knappe syv månder gammel. Har brukt svært mye tid på grunndressur av henne. Dette har nok vært grunnen til at året 2010 har gått så bra. God dressur har reddet mange situasjoner når makker har kommet inn å ikke respektert stand. Har da klart å reise på avstand samt hun har vært rolig i oppflukt og skudd mens makker har gått hemningsløst etter:-))

Inne er hun en svært rolig hund uten at vi har gjort noen spesielle grep hverken på henne eller noen annen hund vi har fått fra Elins blod. De er alle svært bortskjemte med å både få ligge i sengen og i sofaen vår:-)

Om jeg skal trekke frem de egenskapene jeg liker best fra hennes kennnel må det være evnen til "å slå av bryteren inne" samt gi alt på fjellet for sin fører når det gjelder".

Vi gratulerer så mye med tittelen - og ønsker dere masse lykke til videre! Regner med å se også denne ekvipasjen på premielistene i årene fremover.
Nok en gang gratulerer til "US"-oppdretteren, Elin Wittusen! Det er nok ikke bare tilfeldig at det kommer den ene topphunden etter den andre fra Elins kennel.

Ei flott ung dame - "US" Caisa - som også har hele vintersesongen å ta for seg i UK!