Collage_Fotor12

Treningssamling Revsjøen 25. -27. August 2017

Været var virkelig på vår side, denne helga. Det var en god blanding av erfarne, og unge hunder som var meget motivert for å lære! Storm på 8 mnd var den yngste, Chilli på 11 mnd, Sjogg på 17 mnd, Lea på 5 år og Noomi på 6 år.

Fredag kveld samlet vi oss, og innlosjerte oss i hytte og campingvogn. Litt sosialt, og bli kjent kveld. Tips og råd for morgendagen og planer ble lagt.

Lørdag gikk vi avgårde spente og forventningsfulle. Små og store, to og firbente. Solen skinte og det var virkelig nydelig å spise nistepakken sin i lyngen. Noen tok nok en liten blund, mens andre kokte pølser på primus. Vi hadde 16 fugler på vingene.

Lørdag ettermiddag fikk vi besøk av Aika, Eli og Jan Erik. Vi fikk også besøk av faren til Nina, Olav som overnattet, og ble med på tur dagen etter.

Barna tok med hundene ut i vannet, og det var nok deilig etter en lang dag i fjellet med den varmen.

På kvelden grillet vi hamburgere og pølser. Koste oss veldig med mange gode historier. Vi fikk også gått gjennom dagen, og det ble god tid til spørsmål og svar.

Søndag formiddag dro vi avgårde igjen, med like fint vær. Hundene var nok litt mer slitene, da flere av dem var unge og varmen var like varm denne dagen også. Mindre fugl denne dagen, men uansett dette var en helg med mye sosialt.

 

Helgen ble veldig lærerik og trivelig☺

 

Collage_Fotor12.jpgCollage_Fotor89.jpgCollage_Fotor1.jpgStyret Avd3.