Klubbmestre 2017

Oppsummering fra Vintersamling og Klubbmesterskapet til avd 5 på filefjell 10.-12.Februar

Helgen 10.-12. Februar arrangerte vi treningssamling med klubbmesterskap på Filefjell. Været var helt fantastisk!

Vintersamling og Klubbmesterskap NISK avd 5

Helgen 10.-12. Februar arrangerte vi treningssamling med klubbmesterskap på Filefjell. Været var helt fantastisk! Og føret ble også perfekt da det kom 5 cm med nysnø fredagskveld som la seg oppå skaren. Det var 18 hunder påmeldt og vi delte oss i 3 partier lørdag. Alle hadde bra med ryper på vingene; 25-30 på hvert parti. Ikke alle rypene samarbeidet like godt men det ble mange stander både med og uten reis, ro og ettergang om hverandre… Om kvelden var det sosialt samvær med oppsummering av dagen. På alle våre treningssamlinger har vi utdeling av «Dagens Opplevelse» som denne gang gikk til unge hr. Felix som har en tendens til å lange ut på alle toppene i sine søk. Dette resulterer også ofte da i fuglearbeid langt ut i periferien og langt fra fører… Men at en flott stand først fører til tjuveris etterfølgt av komplett ro – er en sjelden kombinasjon! Grattis til Dag Schouw-Hansen; noe sitter og noe som må jobbes videre med :)

Vi takker våres instruktører John Rygg, Fritsjof Stangnes og Jørgen Krabbedal som er noen av dem som alltid stiller opp.

Årets prestisjetunge Klubbmesterkap gikk av stabelen søndagen. Thomas Engh tok turen over fjellet fra Geilo for å gjøre den viktige dommertjenesten for oss. En fantastisk dag i fjellet med mange gode hunder. Vi er takknemmelig for at Thomas var villig til å bistå oss og ha en flott dag i fjellet sammen med oss.

Det ble kåret følgende vinnere:

Vinner i AK ble Røddrømmens Adele - Vigdis Ingebrigtsen
2.plass Kongsvoldrypas Guinness - Trond Inge Askvik
3.plass Fagermoa's Hippie - Hanne G.Jakobsen og Ståle Jakobsen

Vinner i UK ble LB Cayuse aka Bergenseren av Einbugga - Jørgen Krabbedal

 

Det var også to mindre treningsparti ute på søndagen og fikk nyte dagen med hunder og ryper! Alle var enig om at det hadde vært en fantastisk helg til fjells!

 

Noen Stemingsbilder føleger under.

Fra klubbmesterskapet_700x934.jpg

 

Jørgen instruerer_700x525.jpg

 

Nina lørdag _700x934.jpg

 

Thomas Engh ute_700x934.jpg

 

Parti Klubbmesterskap_700x525.jpg

 

Trond og Silje- bakgrunn_700x525.jpg

 

Ut på tur_700x525.jpg

 

Vigdis lørdag_700x525.jpg

 

Far og dattter_700x934.jpg

 

Anniken og Pan_700x525.jpg

 

Kjell og Datter_700x525.jpg

 

Jørgen Tenker_700x934.jpg

 

Styrert Avd5