nisk1_500x333

Oppsummering av resultater fra avdeling 2

Anders Rype oppsummerer avdelingens resultater den siste tiden for oss.

Vintersesongen er lang, og flere av avdelingens hunder er godt i gang.

Det startet tidlig i mars på Hovden I der Pralin til Ulrik Myrhaug og Rune Magnussens Vestavind tok seg til finalen. Begge fikk godkjente fuglearbeid og det hele endte med 2.VK til Pralin og 6.VK til Vestavind.

Neste stopp der begge disse hundene var involvert var i Hemsedal. Her var det i kvalifiseringen det skulle lykkes med 1.VK m/ck på Pralin og 3.VK på Vesta.

Vesta gjorde sine saker meget bra også under NM med 5. VK kval og 3. VK semi.

Tyfon til Randi Halvorsen stilte også på Andøya, men kom seg ikke videre fra kvalifiseringen. I Exit-cupen ble det dog en hyggelig 5.VK, kval.

Tyfon tok seg også til finalen under Telemark II nå i helga etter en 2.VK kval.

I AK klassen samme sted ble det premie på Furunakkens Tuva til Anders Rype. Etter et fuglearbeid med reis helt på tampen av sitt andre slipp fikk han en sjans av dommerne til å gå til høyeste premie, men ble avsluttet etter 55 minutter og en 2.AK.

På Filefjellsprøven stilte Morten Fuglerud i kvalifiseringen med sin egen Spira av Snarum og Gisle Svevas med Skiskogens Alice. Spira overbeviste stort i sitt comeback etter valpefødsel, og tro til med tre fuglearbeid og en 1. VK m/ck! Alice gikk også til finalen, og det var hun som skulle lykkes her av de to her. Med Gisle som fører ble det fuglearbeid med reis og en svært hoppløftende 3. VK finale! Spira hadde pådratt seg et magevirus natt til lørdag og falt helt igjennom i finalen.

Neste stopp for de fleste av avdelingens hunder er Geiloprøven kommende helg.

 

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre i vinter!

Vi oppfordrer også til innsendelse av resultater i vår avdeling til Thomas Roka-Aardal så vi kan legge dem ut her på nisk.no