Vilde Mandal Johansen (15 år) førte Einunndalens B-Abby til en flott 2.AK i sin debut, med 3 fuglearbeid uten reis!

NISK Eukanuba Cup pr. 14.November 2016

Pga litt tekniske problemer har ikke Nisk Eukanuba Cup oppdateringer blitt lastet opp i den senere tid. Vi beklager dette.

Siden sist har Skogsfuglprøvene startet for fult, hvor irsksetteren også tar for seg av premiebordene rundt om.  Vi har også fått vår første Seier i Forus Open siden 1986. Itillegg er jo det svært gledelig at det er en fersk å ny fuglehund eier som klarte føre hunden sin til topps. Forus Open ble vunnet av Liatoppen's Tl Taro og Line Braathen.

Det er også slik at Kåringene iutgangspunktet er klare for UK og VK. Publisering av Vinnere vil skje på ett senere tidspunkt.  det taes forbehold om noen små enkelt feil.

Ak Klassen kan ikke kåres før de siste skogsfuglprøvene er ferdige. siste prøve er 3-4.desember.  Oppdateringer framover vil kun inneholde AK klassen.

Gratulere alle sammen, og alle dere andre som har fått flotte premier på hundene deres.

Høsten har vært fantastisk

Einunndalens B-Abby_500x375.jpg

Rekrutering i miljøet er særdeles viktig. kansje andre også bør la ungdommen slippe til mere?  Vilde Mandal Johansen (15 år) førte Einunndalens B-Abby til en flott 2.AK i sin debut, med 3 fuglearbeid uten reis! Vi Gratulerer den ferske førerer med strålende deby.

 

 

I Vinnnerklassen er det delt ledelse mellom Imingens Pr Prince og G-Tjikkom av Miessevârri med 92 poeng etterfulgt av Follsjøen Emilie på 80.poeng. Hvem som går av med seieren er enda ikke helt sikkert. De er nå rangert ihht til antall starter. Alle poeng beregninger skal også dobbelsjekkes

Rypebua`s Brava[1].JPG

Rypebua`s Brava til Per Engebakken med 2.VK under Vestfold 2

LES ALLE RESULTATER I VK HER: Vk_pr_14.11.16.pdf

 

 

I AK klassen har Endalausmarka's Moira til Arnstein Haugen gått opp i en marginal ledelse med 11.poeng. etterfulgt av Working Gundogs Bounty fremdeles med 10.poeng, Norrlands Guidens Peak Laura og Liatoppens Era begge med 8.poeng.  Alt er Åpent i AK. blir spennede å følge med..

 

Diesel Doris[1].JPG

Bjerkaasen's Bt- Diesel Doris til Eli Aateigen og Roy Åge Nesset med 1.AK under Mjøsprøven 2 som også utløste Norsk Utstillingschampionatet.

 

LES ALLE RESULTATER I AK HER: Ak_pr_14.11.16.pdf

 

 

I UK klassen leder fremdeles Hadseløyas Aya til Royer Andre Larsen med 38.poeng etterfulgt av  Brava til Elin Wittusen med 29.poeng og Hadseløyas Azo med 23.poeng.

Liatoppen`s Tl Taro3_500x500.jpg

Liatoppen`s TI Taro til Line Braathen Vinner av Forus Open og 3x 1.Uk på 3.starter

LES ALLE RESULTATER I UK HER: Uk_pr_14.11.16.pdf