pinnekjøtt

NISK avd 5 inviterer til julemiddag og foredrag 3.november

Fredag 3. november inviterer NISK avd 5 til foredrag og julemiddag!

I år har vi gleden av å få kunnskapsrike Jon Georg Hov til å holde foredrag. På www.fuglehundensverden.no kan man lese følgende:  «Jon Georg har jobbet som fuglehundinstruktør ved andre fuglehundsentre i en årrekke før han startet Fuglehundens Verden. Blant annet hos Fuglehundskolen i Heggedal, hvor han jobbet som kursansvarlig. Interessen for hund fikk han tidlig - han har faktisk aldri jobbet med noe annet enn hund. Jon Georg har jobbet som instruktør for alle typer hunderaser, men alltid med en spesiell interesse for fuglehunder. Jon Georg er også en ivrig jaktprøvedeltaker med sine egne hunder (les mer under team Fuglehundens Verden), og har således både solid felterfaring og egne resultater å vise til.

Jon Georg har en formell utdanning ved Center for dyreterapi og Etologisk institutt i Danmark, hvor han etter tre års utdanning tilegnet seg graden Bachelor of Sciences in Animal Behaviour (BSc ABT) og Examined Animal Behaviour Counselor (Exam ABC). Denne utdanningen er godkjent av PETbc i England.

Jon Georg holder seg stadig oppdatert på fagkunnskap innen hund ved å delta på ulike seminarer i hele Europa. Han er også en anerkjent artikkelforfatter innenfor fuglehund.»

 

Etter foredraget blir det julemiddag og dessert.

Meny: VELG mellom pinnekjøtt eller lutefisk (oppgis ved PÅMELDING)

Sted: Hotell terminus

Tid: Fredag 3. november kl 18.00

Middag serveres kl 20.00.

Pris: kr 600,- pr pers, betales til NISK v/ John Rygg på konto nr 6580.22.39224

Påmelding til Nina Hordnes på krhjohan@online.no innen 31.10.