BILDE III ANDERS LANDIN

NISK AVD.1 INVITERER TIL FOREDRAG MED ANDERS LANDIN

NISK Avd.1 inviterer til foredrag med Anders Landin onsdag 11. mai på Nordre Lindeberg gård. Tema for foredraget vil være «Från valp til färdig fågelhund». Landin har under sitt oppdrett av strihåret Vorstehe avlet og ført fram en rekke dobbeltchampioner. Gjentatte ganger har han og hans hunder vunnet «Riksprov» og «Fullbruksprov», i både unghund – og eliteklassen. I tillegg til strihåret Vorstehe har Anders i senere tid utvidet flokken til også å omfatte Pointer og Engelsk Setter. 

Anders Landin er en populær og erfaren instruktør som holder kurs for jegere og jaktprøvedeltakere med stående fuglehunder. Han har utgitt boken "Från valp till färdig fågelhund" samt utgitt tre filmer som omhandler kunsten å trene en fuglehund: "Slik tränar jag min valp", "Slik tränar jag min unghund" og "Jakt med mina hundar". Det vil bli anledning til å kjøpe boken og dvd-ene etter foredraget. Anders vil også vise film og svare på spørsmål fra salen.

Vi ønsker både medlemmer og ikke medlemmer velkommen til en lærerik og sosial kveld. Det blir salg av mineralvann, kaffe og vafler samt loddsalg med flotte premier.

 

Tid/sted: Onsdag 11. mai 2016 kl. 19.00 på Nordre Lindeberg gård

Inngang: kr. 100,-

 

Husk kontanter til entre, samt eventuelt kjøp av bok/DVD, loddsalg og kafeteria.

 

Vel møtt !

Hilsen Styret (Avd. 1)