BILDE LOFTHUSBADSTUA II_JUBILEUMSMIDDAG[1]

JUBILEUMSMIDDAG - NISK AVD. 1

Påmeldingsfrist 26 mai.

I 2017 fyller Norsk Irsksetterklubb hele 100 år noe vi selvfølgelig ønsker å markere lokalt. Vi har derfor gleden av å invitere våre medlemmer til en Jubileumsmiddag hvor vi markerer dagen, og hedrer jubilanten.

Irsk Setteren vil også bli hedret med et foredrag av Agneta Andersson, som driver Kennel Red Garlic`s i Sverige. Agneta er en av Nordens mest fremgangsrike og erfarne oppdrettere av rasen. Under foredraget vil hun fortelle om sine egne erfaringer med Irsk Setteren hvor hun blant annet trekker paralleller mellom den norske-/ skandinaviske Irsk Setteren kontra Irsk Setteren i Europa for øvrig; herunder forskjeller i prøveformer, og hvilke egenskaper det legges vekt på. 

Tid: 10 Juni 2017, kl. 18.00 – 02.00

Sted: Lofthusbadstua selskapslokaler, som ligger ved markagrensen opp mot Grefsenkollen. Gateadresse: Friggs vei 2. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor selskapslokalet.

Offentlig kommunikasjon: Det er kort vei til Storo og Sinsen med tilknytning til buss, trikk og T-bane. Det går nattbusser fra Storo området og videre til Oslo S m.m. 

Antrekk: Pent

Pris per kuvert: kr. 350,-

Velkomstdrink, mat og foredrag er inkludert i prisen. Drikke til middagen, og eventuelt behov utover kvelden må medbringes av hver enkelt :-)

Påmelding til: heidi.aandahl@vikenfiber.no (siste frist for påmelding er 26 mai).

Vel møtt !

Styret avd. 1