Den komplette Fuglehund

Jubileumsboken "Den kompelette Fuglehunden" er nå klar for forhåndsbestilling

NISK har tatt godt vare på sin nedskrevne historie, møteprotokollen fra stiftelsesmøtet er til og med gjort tilgjengelig for allmenheten via internett, og forfatteren – Stein Slettebak Wangen, har selvsagt dykket ned i historiebøkene for å fortelle om oppstarten, de første tiårene og driften av klubben frem mot 100-årsjubileet.

For å lage en levende bok, har han besøkt suksessrike «NISK-folk» for å få historiene om arbeidet bak deres gode resultater innen avl, eksteriørbedømmelser og jaktprøver. Vi mener boka bør ha interesse for alle eiere av fuglehunder; irsksetterfolket deler raust sin kunnskap i denne jubileumsboken. Her er det mange tips å snappe opp om dressur, trening, foring og avlsstrategi.

Den norske irsksetteren hatt en fantastisk utvikling fra starten og frem til i dag takket være et målbevisst arbeid med avl. Det er en viktig del av forklaringen på hvordan irsksetteren har kunnet bytte rolle fra en nærmest latterliggjort jakthund i «gamle dager» til Norgesmester både høst og vinter de senere årene.

Boka vil bli lansert under NISK’s jubileumsarragement på Dombås i august.  Vi ønsker imidlertid allerede nå å informere om følgende:

Det er anledning til å forhåndsbestille boka hos klubbens sekretær Ellen B. Dobloug, epost ellenbd@online.no, mob. 413 25189.  Boka koster kr. 300,- pr. stk.  Ved bestilling av 25 bøker eller fler, vil prisen være kr. 250,- pr. bok. Ekspedisjonsgebyr (porto og innpakning) kommer i tillegg. Boka/bøkene sendes bestiller så snart fakturaen er betalt.

NISK’s syv avdelinger vil få anledning til å ha et antall bøker for salg, - dersom de ønsker det.  Dersom det er mulig å hente ønsket antall bøker hos avdelingene, vil ikke frakt bli tillagt.  Informasjon hvor bøkene kan hentes, vil bli kunngjort senere.

VENT IKKE MED Å FORHÅNDBESTILLE BOKA – BESTILL I DAG SÅ FÅR DU BOKA TILSENDT SÅ FORT DEN ER FERDIG TRYKKET!