BILDE DRESSURKURS

DRESSURKURS I TRE DELER (AVD 1)

Også i år har vi gleden av å invitere til dressurkurs i regi av NISK AVD 1. Kurset avholdes som et intensivkurs over tre deler; herunder:

1. Grunndressur, appelldressur
2. Ro i oppflukt med duer som provokasjon
3. Ro i oppflukt med rapphøns og fasaner som provokasjon

DEL I 
Grunndressur og appelldressur med hovedfokus på lineføring, sitt og innkalling. Kurset avholdes under flotte omgivelser hos Lene og Trygve Moen på Solbakken i Årnes. Lene Moen er ansvarlig instruktør. Cato Jonassen som er jaktprøvedommer, og en av norges mest erfarne og meritterte hundeførere, vil bistå som observatør. Lørdag kveld blir det grilling og hundeprat med instruktørene.

DEL II
Trening på ro i oppflukt hos Knut Gunnar Sørlie (KG) på Kløfta. KG er en meget erfaren dressør og hundefører som har markert seg i norgestoppen på jaktprøver i mange år. Her vil det bli lagt vekt på ro i oppflukt under støkk hvor duer vil bli brukt som provokasjon.

DEL III
Trening på ro i oppflukt på rapphøns og fasaner i de flotte terrengene til Stian Aaserud på Togstad i Nes kommune. Dressuren på hver enkelt hund vil bli testet før hundene slippes løs i fritt søk på jordene til Stian. Hunder som ikke består testen vil bli ført opp i stand på utlagt fugl for å sikre maksimal kontroll på fuglesituasjonene.

 

Tidspunkter for gjennomføring:

Del I, 11 og 12 juni
Del II, 2 og 9 august
Del III, 23 og 30 august
 

Oppmøtetidspunkt for de respektive kursdagene vil bli annonsert senere. Det tas forbehold om at endringer av tider for gjennomføring kan tilkomme. Endringer vil i så fall bli annonsert på www.nisk.no og på vår Facebookgruppe (NISK avd. Oslo, Akershus og Østfold).

 

Priser: 
Alle tre delene: kr. 2.000,- per deltaker
Del II + Del III: kr. 1.200,- per deltaker

 

Påmelding kan gjøres til: heidi.aandahl@vikenfiber.no

 

Vel møtt til dressurkurs.

 

 

Hilsen Styret i Avd. 1