Ulrik foredrag

Avd.7 Fult hus med hundedressør Ulrik!

 

Ulrik Myrhaug kom på besøk til NISK avd 7`s tradisjonelle stormøte med "hevet hode", og dro med en lik stor autoritet som en leder i "hundeflokken" skal ha, men er en person med store dose kjærlighet & ros til riktig "timing"  når man skal dressere hunder.

Ulrik til tross for sin unge alder,  oste av kunnskap om dressur på sitt foredrag der 70-80 trøndere virkelig fikk satt fokus på hvordan og hvorfor man gjør det "slik" og ikke "slik", når rypekullet letter og hundene løper etter!

Han satte fokus på lederskap og betydningen av det når du gir ordre i fjellet. Men som den jegeren han er, så han også betydningen av at hundenen må jaktes med, jaktes mye med!

Som oftest sitter ikke trøndere på spørsmålene og diskusjoner blir det, men under spørretimen etter kaffe pausen, satt det forbausende mange trøndere med svar på det meste de lurte på. Noe hunde-dressør Ulrik kan ta med seg videre "på sin vei til målet" som han fortalte oss alle at "kongepokalen" er målet nå!

Og med slike unge hundedressører som allerede har herjet i resultatene. Er også avd.7 stolt av sitt undomsarbeid i avdelingen, og stolt er vi av unge avd.7`s Tonje Rønning som ble hedret med blomsterbukket under møte for sin seier i Norsk Derby-17.

Tonje

Tonje og Skarvdalen`s Baileys