Hunder i fjellet

Avd 3 hadde en flott dag i fjellet

Avd 3 arrangerte treningsdag med uoffisiell klubbprøve i Øyerfjellet den 11.februar. Det deltok tilsammen 17 hunder hvorav noen engelsk settere hadde sneket seg med. 

Lørdag den 11.02.17 arrangerte NISK. Avd. 3 sin årlige treningsdag i fjellet, nytt av året var at vi i tillegg arrangert klubbprøve.

På klubbprøven stilte 12 hunder, fordelt på 5 UK hunder og 7 AK hunder.

Det var til tider tungt føre, men med sol fra blå himmel og påskevær og gode hunder ble det en spennende dag. Kunne ønsket oss mere fugl, men det kan man ikke få gjort noe med. Og kanskje satt den og skrattet av oss like ved. Ingen av uk-hundene fikk sjans på fugl, men i ak ble det fugl i tre slipp.

Vinner av UK klassen ble Fixi til Kari Elisabeth Granum og Rune Hansen.Som nr 2 og 3 kom det to Engelsk settere som hadde lurt seg med.Miss Piggy til Eli Aateigen og Roy Åge Nesset ble nr 2, og Ellie til Tom Caspersen ble nr 3.

Det var en hund som fikk fuglearbeid denne dagen, eller rettere sagt 2 godkjente fuglearbeid med reis -

Det var Diesel Doris til Eli Aateigen og Roy Åge Nesset, som dermed ble kåret til klubbmester i AK.Nr. 2 ble Era til Kari Elisabeth Granum og Rune Hansen, nr.3 ble Quatro til Jørn Lunn Olsen.

Vi vil takke Ole Verner Hoff som stilte  opp som dommer.

 

Vi hadde også et parti som gikk med instruktør for å lære om føring i fjellet.

Det var 5 håpefulle ekvipasjer som stilte, Roy Åge Nesset var med som instruktør.

Det ble ikke observert noe fugl på dette partiet, men alle hunder med førere hadde god progresjon utover dagen.

Det virket som om at alle deltagerne hadde en strålende dag i fjellet, og vil med det takke alle sammen for at dere var med og gjorde dagen så strålende.

 

klubbprøve vinter.jpg

IMG_1420.jpg

IMG_1421.jpg