Sollerøya 2009, 14-16 august

Da er det på tide å planlegge mot høsten igjen.

NB! Vi har bare 10 plasser på Fuglehundskolen og 16 plasser på øya

Sollerøya er en veldig hyggelig og sosial samling der våre hunder står i fokus. Treningen på hundeskolen hos Knut, en av Norges dyktigste på dette området, har gitt våre tidligere deltakere stort utbytte både dressurmessig og i forhold til tamfugltreningen (stand, ro i oppflukt). Trening på øya gir den mer dresserte hunden en mulighet til å vise søk, samt til å trene på rype og skogsfugl, sammen med våre instruktører som gir veiledning og tilbakemelding underveis.

Påmelding til Sollerøya i Femund for alle NISK medlemmer  innen 20 juni . Åpen påmelding for alle fuglehundraser etter 20 juni, hvis det er ledige plasser.

Pris kr 1950,- pr deltaker (Terrengleie/hundeskolen, instruktør og jegermiddag på lørdag) Deltakere som ønsker å ha med seg , og selv føre, 2 hunder har anledning til dette, men disponerer da samme slipptid som om vedkommende har med seg èn hund. Denne slipptiden fordeler føreren mellom de to hundene, slik han/hun selv ønsker.

Vi har også en uhøytidlig apport konkurranse med premier. Dersom det er ønskelig vil vi legge til rette for mulighet for å ta apportbeviset .

Meld deg på! Her er det førstemann til mølla prinsippet som råder. Innbetaling = påmelding - benytt vår kto.nr. 5188.10.15726 og send oss samtidig en mail med den nødvendige informasjonen (se lenger ned på siden) 

Vi holder til på Rønningen hytter og Camping: www.roningen.no/index00.html   Alle må ordne overnatting på egenhånd. Hyttebestilling tlf: 62 45 99 35.  Vi har reservert alle hyttene på Rønningen, men det er et begrenset antall med hytter, så det lønner seg å være tidlig ute. Mulighet for telt og campingvogn.

Er det noe du lurer på ta kontakt med

Per Erik: 90121022

Christian: 90654097

Send mail til peg@peg.as med informasjon om:

-Navn:

-Navn og alder på hund:

-Skal du delta på skolen eller øya:

-Antall pers til jegermiddagen:

-Andre som skal være med ut på øya:

-Ønsker å ta  apportbevis:

 

Vi ønsker velkommen til en veldig trivelig og lærerik helg både for hund(er) og
eier(e)!

Se bilder m.m. ved å taste på linken

Soller%C3%B8ya+2009y.pdf