Vinner av UK ble Sebastian Moe med sin Liatoppens Caysa. Sebastian har hatt en fantastisk sesong i vinter. Det bør også nevnes at søsteren til Caysa, Liatoppens Toya, til Arvid Moe, ble nummer 3. Mellom disse 2 Liatoppens hundene snek Elin F. Witussen seg inn med sin hund ”US” Nokia. På plass nr. 4 og 5 i UK kom ”US” Terra til Remy Skar og ”US” Mikkel til Siri Bjørgen og Ronny Winther. De to sistnevnte er fra samme kull som ”US” Nokia.

Vinner av AK ble Agneta Anderson med sin Red Garlic`s Gourme. Agneta hadde en fantastisk avslutning på vintersesongen med til sammen 4 x 1. AK.
På de neste plassene i AK kom Grimasteggens Carmen til Ove Larsen, Rimobâckens Axa til Monica Larsson og Heggelifjellets Heaven til Sissel Hegli delte 3. plassen.

Vinner i VK ble NSJCH Irskesjøens Nix til Jan Arild Kingswick, tett fulgt av ”US” Kuling til Randi Halvorsen og Rune Andre Magnussen. På den neste plassen kom Hadseløyas Ixi til Magnus Dalgren.

Nisk ønsker og gratulere med flotte resultater i vinter.Angående Norgescup så vil statuttene for denne bli tatt opp på neste styremøte i NISK.
Det som blir temaet vedrørende NC blir om vi skal ha en cup som går for hele kalenderåret eller om vi skal dele året i Vinter – Høst. Det vil også bli tatt opp hvordan en evt. premiering for NC skal være.
Dersom dere har synspunkter på dette så er NISK glad for å få innspill.

Til slutt vil NISK benytte anledningen til å takke alle dere som står på og jobber seriøst for å få fram det beste i vår rase. NISK håper dere står på videre og ønsker dere lykke til med jobben fram mot neste prøveperiode.

God sommer.

Mvh
Ludvig