Vi inviterer til årets vintersamling 2020 på Brennabu, Vaset. Dette er en uformell og svært nyttig samling for både erfarne og nye fuglehundeiere som pleier å være veldig populær.

Datoen er 20-23 februar.

Som tidligere år har vi vært så heldige å få med Rune Magnussen og Randi Halvorsen som instruktører, med fokus på føring av hund i fjellet. Det vil også bli anledning til å ta apportbevis under samlingen.

Vi bor på felles hytte innenfor Brennabu Leirskole på Vaset.

vasettunet.jpg

Prisen er på kroner 1800 per person, og 500 kroner per hund. Prisen inkluderer trening, overnatting torsdag kveld til søndag, kveldsmat torsdag og middag fredag og lørdag. Ta med mat og  pålegg osv til frokost og lunsj, så setter vi dette frem til en felles buffet.

Påmeldingsskjema ligger her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfl08pH3c_IvY8pY4N96jZ65r-RX0U5rSAfud6NntGSIyHemw/viewform

Vær raskt ute med påmeldingen for dette er svært populært!

På grunn av stor etterspørsel og få plasser er det bindende påmelding: dersom du melder deg av og har veterinærattest eller legeattest kan du fremvise denne og få tilbakebetalt 75% av påmeldingsavgiften. Ved overtegning har medlemmer fra avdeling 2 fortrinnsrett.

For spørsmål ta kontakt med Ole Pinderup på olepin@vestreviken.no.