NISK Logo Avd 4

Venneslatreffet 30.07 - 01.08

HUSK PÅMELDINGSFRIST UTSTILLING 18.07.2021
 

Nina og Flanny BIS

Vi gratulerer med flotte utstillingsresultater til kennel Snørypa!

Snørypas Lady Flanagan ble Best in Show på Møre og Romsdal Fuglehundklubb sin utstilling på Ørskogfjellet1

NISK Logo Avd 4

Spesialutstilling 26.07.20 Avd 4.

info + Ny hovedpremie til vinner av utstilling BIS.

Hovedbilde

Valpekull - Irsk rød og hvit setter planlagt sommeren 2020

Alvertoppens Enya er paret med Snørypa's Duff Of Wicklow, og det forventes valper i midten av juli. Valpene vil være leveringsklare når de er 8 uker gamle ca. den 10.09.2020. Vi tror og håper at denne kombinasjonen vil gi hunder med gode jaktegenskaper, godt gemytt og et særdeles godt eksteriør.

Rubra Alba d\\\'Under Dee ved sjøen

Valpekull med irsk rød og hvit setter-valper planlagt sommeren 2020

Irsk rød og hvit setter Alvertoppens Lady Luck er paret med hannhunden Rubra Alba d’Under Dee. Paringen er godkjent av NISK avlsråd. Hvis alt går etter planen vil valper bli født hos kennel Alvertoppen i Alversund utenfor Bergen i starten av juli 2020. Valpene vil være leveringsklar den siste helgen i august.

zorro3AK-rune-magnussen

3AK til Craigrua Nathan på Raggsteindalen-prøven

Irsk rød og hvit setter Craigrua Nathan (Zorro) fikk 3AK på Raggsteindalen-prøven søndag 25. august 2019 arrangert av Vestlandets Fuglehundklub. Fører var Rune Magnussen og eier er Gisle Mæland. Oppdretter er Jim Sheridan på Craigrua kennels i Irland.

Vi gratulerer så mye.

Snørypas Saint Florentina med valper

Irsk rød og hvit setter-valper er født 10.juni 2019

Snørypa`s Saint Florentina og Killary`s Color Me Grand For RedWhiteSilk har blitt parret og Fia fikk 7 friske og fine valper 10.juni. De vil kunne leveres fra de er 8 uker gammel (rundt 05. august). Parringen er godkjent av NISK avlsråd, og er det første IRHS godkjente kullet i år. Det forventes friske og sunne valper med meget godt rasetypisk eksteriør, prima gemytt og gode jaktlige egenskaper.

Craigrua-Lola-1AK

Historisk 1AK til Craigrua Lola på Rolf Sevendals minneløp

Irsk rød og hvit setter Craigrua Lola til Jan-Erik Svandal fikk 1AK på Rolf Sevendals minneløp lørdag 27. april 2019 arrangert av Hedmark og Oppland fuglehundklubb. Eier og fører er Jan-Erik Svandal hos kennel Kamphøgda. Oppdretter er Jim Sheridan på Craigrua kennels i Irland. Dette er første gang en irsk rød og hvit setter oppnår 1AK på høyfjellsprøve i Norge. Lola gikk særdeles godt og hadde to godkjente fuglearbeid med reis!

Vi gratulerer så mye!