Avdeling 5 inviterer til høstsamling og klubbmesterskap!

Vi har i år base på Stalhein Fjord & Fjellhytter der vi møtes lørdag 13. oktober kl. 16.00 for felles DRESSURTRENING, med hovedfokus på avstandssitt med provokasjoner.

Kl. 18.00 blir det FOREDRAG på Branseth Fjellstove (12 min å kjøre). Foredragsholder er vår egen Knut Steinar Skiple. Han er en av dem i klubben som har stor suksess med flere av sine hunder. Han har lang erfaring som fuglehundeier, jaktprøvedeltaker, jeger, jaktprøvedommer og oppdretter. Vi får høre om hans treningsopplegg og veien til resultatene.

Kl. 19.30 får vi servert en god MIDDAG på Fjellstova!

Søndag 14. oktober er det oppmøte kl. 09.00 i Jordalen (rett før Gudvangen). Der vil det bli et TRENINGSPARTI med god instruksjon av en erfaren instruktør. Dette er et tilbud først og fremst for de uerfarne hunder og nybegynnere med fuglehund.

I tillegg blir årets KLUBBMESTERSKAP i både UK og AK avholdt. Dommer her er Helge Pedersen. Vi har flotte premier fra Magnor og Vigor&Sage!

Overnatting: Stalheim Fjell &Fjordhytter (rett bak hotellet, Brekkedalen). Her er store og godt utstyrte hytter. Vi har booket alle rom. Pris er kr. 500,- pr. rom med 2 senger på. 

Påmelding: innen 8.oktober på e-post til:  viging@online.no Oppgi navn og alder på hund / antall personer til middag/ antall rom for overnatting.

Pris: Kr 200,- pr hund (For ikke-medlemmer kr. 300,-). Middag kr. 350,- Overnatting kr. 500,- pr rom. Betales inn på konto: NISK v / John Rygg 6580 22 39224, merkes med navn på hund- antall middag- antall rom.

VELKOMMEN!!

Hilsen styret i avdeling 5.

bella_440x247.jpg