NJCH US Kuling

Hele 14 partier skulle fordeles i fjellet da deltagerne tettpakket møtte opp på Kongsvold på fredag. Forholdene skulle vise seg å være vanskelige. Rypene var ikke enkle å lokalisere og  i tillegg lette på vingene.

Men Kuling hadde dagen og vartet opp med et fuglearbeid i hvert av sine slipp. Noe som altså ga en 1.VK m/ck og rosende omtale fra dommerne.

Forventningen var følgelig høye foran semifinalen, og Kuling innfridde søksmessig, men han kom dessverre ikke i fugl. Og når det da var syv hunder med tellende fuglearbeid og bare seks som kom til finalen, var det bare å innse at helgen var over.

På en annen arena, også det på Dovre, var Kulings sønn Neadalens Discovery til Ole Verner Hoff i aksjon. I kvalifiseringen til Norsk Derby feide han igjennom ,og gikk vider til semifinalen etter et godt søk. Heller ikke denne dagen kom han i fugl ila av sine to slipp.Og da søket denne dagen heller ikke var på topp var det ”takk og farvel”.

Stemningen blant Vegglifolket i felles hytte var derfor ikke den store denne lørdagskvelden, men skuffelsen la seg fort og nye planer gjennomgått. Ole Verner og Discovery reiser nå til Skinnarbu og Rjukan Grand Prix, mens Kuling satser på lavlandsprøvene framover.

Vi ønsker lykke til og gratulerer samtidig Kuling med "jubileumet"!!

Vi nevner også at US Dixie Babe til Hege Mejdell gjorde et comeback på premielistene og fikk sin første premiering på fire og et halvt år. Den snart åtte år gamle avlstispa, som forøvrig vant Rjukan Grand Prix i 2003, fikk i helgen en svært hyggelig 2.AK!

Grattis!!