Imingens Lz Kayleigh

Det begynte på Østmarkaprøven sist mandag da Imingens Lz Kayleigh og fører Gisle Sveva endelig fikk det til å klaffe.

”Siden Kayleigh akkurat hadde hatt løpetid, og jeg ikke hadde fått start på min Imingens O`Malley vurderte jeg faktisk å trekke meg fra hele prøven” forteller Gisle. Og er nok sjeleglad det ble med tanken.

”Vi hadde mye fugl i terrenget og Kayleigh gikk godt. Hun vartet opp med to fuglearbeid hvorav ett med reis, og vi kunne strålende fornøyd motta en 1.AK fra dommer Petter Skaug”.

Furunakkens Faun

Dagen etter var det Kongsbergprøven og Geir Haugen med Furunakkens Faun sin tur. Geir har i år skiftet fokus fra Freya til Faun, og ser ut til å lykkes også her. I hvertfall endte det nok en gang med en 1.AK! Faun var virkelig i støtet denne kvelden og fikk bla. tallkarakteren 6 i jaktlyst!!

Og dekkenet hadde knapt tørket før de sto klar til kvalifiseringen under NGK og Randsfjord FHK `s NM-skog på Jevnaker.Geir med Faun og Gisle med både Kayleigh og tante O`Malley.

Her ble det 2.VK på Faun etter stand på et orrfuglkull. Enda bedre gikk det for Gisle som oppnådde 1.VK. sammen med Smiley.

Imingens Sa O`Malley

I semifinalen ble begge hundene premiert igjen. Faun fikk nå 1.VK og Smiley 2.VK, og begge følgelig klare for finalen.

Finalepartiet på fjorten hunder besto i tillegg til ”våre hunder” av fire andre irsksettere (bla. Imingens Lollipop som er søster til O`Malley og mor til Kayleigh), fire gordon, tre engelske og en KV. Hverken Faun eller Smiley kommer i fugl denne dagen, men ekstra hyggelige da at det allikevel ble seier til irsksetteren også i år.

Fagermoas B-Madi fikk klaff i finalen etter et fuglearbeid med rapport.

Vi gratulerer Irene, Gisle, Tonje og Geir samt NM-vinner Madi og eierne Oddveig og Tore Mæla med supre resultater!!!