Faun og Freya på Furunakken i Hornindal.

Det var under lørdagens prøve at premieringen kom for Faun og Morten. Etter flere stander som løses ut, fester Faun omsider en stilfull stand. På ordre reiser Faun en orrhane. Skytteren får stjernetreff, og en blåhana deiser i bakken. Faun apporterer rutinert og overleverer sin unge fører fuglen. Alt etter boka!! ”Ingen stor prestasjon av meg” sier Morten da vi overbringer vår gratulasjon.”Den bikkja er jo ferdig programmert!! Men moro var det lell !!”

Ferdig programmert er vel også Freya, men hun ble uten premie denne dagen. Men på søndagen var det hennes tur. Stand på orrhane, men desverrre letter denne før fører og skytter kom i posisjon. Men med en 1. AK og en 2. AK av prøvens totalt seks premieringer var eier Geir Haugen godt fornøyd med helgen. Det var forøvrig bare Faun som fikk førstepremie disse to dagene, og ble av arrangøren kåret til prøvens beste hund!

Fornøyd var nok også Robert Gill som fikk premiert sitt nye håp Imingens Li Tingeling (Imimgens Lollipop / Ibber) to ganger under Vestfold fuglehundklubbs prøve. På kennel Imingens hjemmeside kan vi lese at prøvedebutanten ”Ling” både lørdag og søndag søksmessig gjorde sine saker prima, men at kombinasjonen misbrukte sjanser og litt ettergåing gjorde at det denne gangen ble med 2 x 3. UK.

Tredjepremie ble det også på Grethe Amundsen og Raufjellets Lyng som hanket inn sin første AK-premiering.

Vi gratulerer, og regner med at alle blir påmeldt til klubbmeseterskapet den 7.november. Frist for påmelding er forøvrig fk fredag. Så løp og kjøp!