Et lite hjertesukk fra valgkomiteen i avd. II

Det er ikke lett å være valgkomiteen i disse dager når formannen ønsker å gi seg etter veldig mange år i førersete.

Vi har lett med lys og lykter etter en person som passer til dette. Det bør være en person som har holdt på noen år og som vil gjøre en innsats for klubben. Vi har funnet mange gode kandidater, men ingen av disse hadde tid eller lyst til å gå inn som formann.

Klubbarbeid er et frivillig og ulønnet arbeid som gjøres av personer som elsker sin hobby. Vi er helt avhengig av at et visst antall personer stiller opp for å sitte i styre for å kunne føre klubben og aktivitetene videre.

Og det er akkurat her det svikter. Det er altfor få som er villige til å bruke tid på dette. Vi har alle en travel hverdag med jobb, barn og egne hunder. Og alle vil vel prioritere sine egne hunder, men det lar seg kombinere med klubbarbeid.

Med så få personer som ønsker å bidra i klubbarbeid, kommer du aldri ut av styret når du først har gått inn.. Vår kasserer har sittet fra avd. II ble startet på 90-tallet. Ingen ønsker å overta.

Dersom du er interesser i å være aktiv i din egen klubb og føler du har noe å bidra med – ikke nøl med å kontakt noen i styret.

Hilsen valgkomiteen avdeling 2.