"Klubbmesterskapet ble i år som i fjor lagt til Tjølling jeger- og fisk sine terrenger i Tjølling. I fjor hadde vi godt med fugl og håpet på det samme i år.

16 AK hunder var påmeldt og ble delt inn i to partier med henholdsvis Svein Bøe og Hans Gjøslien som dommere.

Med grått vær, opphold, fin temperatur og litt vind var det optimale forhold for deltagerne. Vi gikk i flotte terreng der fasanen trives godt, men vårt parti hadde lite fugl. Om det var resultatet av for dårlige hunder eller for smart fasan vites ikke.

Vi hadde totalt tre fugl på vårt parti der Tyra til Marit Brath Lund hadde sjanse på to, men bare fikk uttelling på en med tellende fuglearbeid.

Jippi til Ine Schøyen fant også fugl (en situasjon som ingen så bak det høye sivet) men de var de eneste med fugl i sekken hjem etter en glimrende apportering av dyvåt fasanhøne!!Vi hadde gode søkere på vårt parti men kun en med tellende fuglearbeid.

Det andre partiet hadde sett seks fugl og to hunder hadde fuglearbeid, men med minus for ettergåing.

I finalen var det fire hunder der tre av disse hadde hatt fugl. Det var ingen hunder som kom i fugl i finaleslippet dessverre.

Klubbmester i år som de to foregående år ble Sæterelva’s Tyra til Marit Brath Lund. Andreplassen gikk til Gaya til Rolf Ulvang og tredjeplassen til Narefjells Ruske Sara og Sonja Stuverud.

Gratulerer til alle sammen! Alle fikk Nisk glass til premier samt hundefôret Appetitt som vi fikk fra Felleskjøpet. Tusen takk dommerne Svein Bøe og Hans Gjøslien og Felleskjøpet for fôrpremier.

Takk også til Tjølling fuglehundklubb for leie av terreng".