Figo står som en støtte_500x332
Figo, med pappa Jens Ingvoldsen, i stand

        

 

 

 

 

 

 

En meget vellykket helg, som frister til gjentakelse

På dette bildet ser vi Figo, en voksen hanhund som viste at han er en jeger av rang. Figo er veldressert og har en flott apell!

Han er en flott hanhund som pappa D-Zento kan være stolt av!

Chanto i stand_500x332
Her er det lille Chanto, til Mona Kragstad som står

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mona og Jens har også en valp på 9 måneder - Chanto

Maken til apell som lille Chanto viste oss, er det sjelden jeg har sett. Han hadde aldri vært i fugl tidligere, men jammen forstod han ikke at han også er en stor jeger som finner sin fugl, tar stand og er helt rolig i oppflukt! En meget lovende unghund, som sammen med sine ivrige eiere kommer til å bli en kjempeflink jeger!

Fortsatt flott stand på Bella_500x332
Nydelig stand på Bella til Øyvind Nordby

 

  

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 år gamle Bella har heller ikke vært med på dette før.

Bella og Øyvind er et flott team og Bella våknet også i løpet av denne helgen. Standene ble bare finere og finere og også hun var rolig i oppflukt. Øyvind har jobbet mye med dressuren på forhånd, noe han fikk igjen for denne helgen. Bella kan bli en farlig deltaker på jaktprøver:-)

Birk i stand_500x332
Birk til Chris og Helene Olborg i stilfull stand

 

   

 

     

      

 

 

 

 

 

 

 

Vår rød/hvite deltaker - 15 md gamle Birk

Birk var et meget hyggelig bekjentskap, som viste oss at avlsarbeidet for vår rød/hvite representant av rasen, går i helt riktig retning! En intens jeger, på 14 md, som har stor mulighet til å bli premiert i UK! Chris og Helene er førstegangs fuglehundeiere og har gjort en virkelig flott innsats med dressuren. Imponerende! Vi gleder oss også til å høre hvordan det går på hans første utstillig og blir ikke overrasket om han får høyeste premie!

Mia står med løftet ben_500x332
En flott stand også på Mia til ekteparet Granum

   

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mia er 3 år og fikk prøve seg på fugl for første gang

Mia er også hos førstegangs fuglehundeiere og også disse imponerte med hvor god dressur de hadde! Det var lett å se at de har lagt ned mye arbeid i Mia. Når hun ble presentert for fugl viste hun at hun har stort viltbegjær og jaktlyst. Dette resulterte i flotte fuglearbeider i løpet av helgen! En hund som med litt mer sitt trening også vil kunne hevde seg meget bra på jaktprøver:-)

Pippi holder standen_500x332
Purunge Pippi tar flott stand for pappa Steinar Høibakk

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lille Pippi er bare 10 md

Pippi var med oss bare på søndagen, men her hadde vi ei lita frøken som var lettdressert og veldig lydig. Hun viste oss flott reviering og supre stander! Et meget trivelig bekjentskap som vi helt sikkert kommer til å høre om i UK!

Føyk_500x332
Sist, men ikke minst - Føyk til Søvli og Øyvind

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 md gamle Føyk

Føyk er en sympatisk og flott hanhund som også er meget veldressert! Føyk imponerte oss med å gå tilbake og hente ny vind, ved flere anledninger, og hadde stramme, stilfulle stander. Han trenger også litt mer trening på ro i oppflukt, men denne karen vil nok gjøre det bra både på jaktprøver og utstillinger!