Det var deltagere helt fra Bergen i vest til Stockholm og nord-Sverige i Øst. Værgudene var ikke i sitt beste humør og serverte nedbør i form av snø og rikelig med kuldegrader.

Underlaget var svært tungt med bunnløs løssnø og det var tungt å komme seg frem både for folk og hunder. Dette ga seg utslag i variert innsats fra de firbente. Noen ville helst gå på skiene til far eller mor, mens andre som var litt mer vant med slike "svømme"-forhold prøvde så godt det lot seg gjøre. Lørdag var vi ute i over 6 timer og så en rype, nok til at en del hunder fikk litt ekstra tenning.

Søndag våknet vi til lyden av steggen utenfor hytteveggen og hundene reagerte spontant på første luftetur. Det skulle da også vise seg å være bedre med fugl å treffe på i terrenget denne dagen. Flere ryper og orrfugl kom på vingene og flere fornøyde deltagere ankom hyttene ut på ettermiddagen.

Jan Erik Svandal var var dyktig og inspirerende instruktør begge dagene, som gjorde helgen til en lærerik opplevelse for deltakerne til tross for litt i overkant tungt føre.

 Lørdag kveld var vi samlet til hyggelig jegermiddag med reinsdyrsteik og hundeprat på menyen.

Takk til Lasse og Bjørg som var hyggelig vertskap. Husk å ta en titt på bildeserien du finner link til øverst i artikkelen.