Varpåsen Zera med 1.VK

Det stilte 60 hunder til start i VK`n på lørdag i fint høstvær, og av våre hunder ble i tillegg til Zera også US Kuling premiert i kvalikken. Denne gangen med en 4.VK.

Finalen med CACIT-status startet på en overskyet søndag morgen og utpå formiddagen  kom også regnet. Om det var været eller det faktum at Zera fortsatt hadde karamell mellom tennene vites ikke, men denne dagen holdt hun rett og slett ikke klassenivå.

Heller ikke Kuling lyktes, men kommende helg er det nye sjanser for både Zera og Kuling og fem-seks andre hunder fra avdelingen når Romerike FHK står som arrangør av NM lavland.

Fra Zeras prøvekritikk på lørdag leser vi:

1.slipp. Mot Julie. Zera tar føringen, stand, reiser, rolig i oppflukt og skudd. Utreder, apporterer OK. Senere ny stand, RIOS og utredning OK.

2.slipp. Mot Aprilia. Begge går godt med Zera i føringen. Zera over Aprilia.

Vi nevner ellers at Raufjellets Chili til Jørn Lindtvedt fikk sin første premiering i voksenklassen med en fin-fin 2. AK. Premie ble det også på Marit B. Lund og Sæterelvas Tyra. Etter et komplett fuglearbeid, men med et par minuser, ble det en 3. AK .

Vi gratulerer de premierte!

Honnør også til arrangørene som hadde ordnet med mye og sprek fugl. Noe som også ga en hyggelig premieringsprosent og god "reklame" for Vestfold II om fjorten dager.