GRUNNET 2 METER LØSSNØ OG SVÆRT VANSKELIGE FORHOLD I FJELLET HAR STYRET BESLUTTET Å AVLYSE VINTERSAMLINGEN. STYRET HAR AVBESTILT OVERNATTING PÅ VEGNE AV ALLE PÅMELDTE DELTAKERE.
VI BEKLAGER DETTE STERKT, MEN HÅPER VÅRE MEDLEMMER HAR FORSTÅELSE FOR BESLUTNINGEN.  
 
Vi er glade for å meddele at lederen i NISK, Jørn Presterudstuen, har takket ja til å bli med oss på samlingen. Han vil og dømme på Klubbmesterskapet.

Påmelding til Vigdis Ingebrigtsen: viging@online.no .

Sted
Samlingens hovedkvarter blir på Mjølfjell ungdomsherberge.

Program
Vi samles i peisestuen på ungdomsherberget fredag klokka 2100 for informasjon. På lørdagen blir deltakerne fordelt på treningspartier. Lørdag kveld kl 2000 blir det oppsummering av dagens hendelser samt sosialt samvær i peisestuen, det blir også loddsalg og mulighet for å kjøpe klubbeffekter. På søndagen blir det klubbmesterskap eller treningspartier for de som ikke ønsker å delta på klubbmesterskapet. Klubben stiller med erfarne instruktører som veileder uansett hvilket nivå man befinner seg på.

Vi skal ut i terrenget både lørdag og søndag fra klokka 0900 til ca 1700, husk å ta med ski, varme klær, varmedekken til hunden, markeringsdekken og termos. Ta også med mat til hunden og vann. Ta med hundebur og hundeposer

Bestilling av overnatting og mat
Deltakerne sørger selv for booking av overnatting/måltider i forbindelse med oppholdet.
Bestilling av overnatting skjer direkte Mjølfjell ungdomsherberge på muhas@online.no

Merk bestillingen med "NISK". Oppgi navn, antall pers. på rommet, hvilken type rom og om du/dere ønsker middag fredagskveld. Dere får ikke svar/bekreftelse på rombestillling da det er reservert rom til oss den helgen. Herberget leverer lørdag: frokost, niste og middag, søndag: frokost og niste.

De som ønsker middag fredag kveld må bestille dette sammen med rommet.

Herberget har full skjenkebevilging, det er ikke tillatt å drikke medbragt alkohol i fellesrommene.
På ungdomsherberget har vi reservert plass i blokk 1, her er det 10 stk. rom med bad, det er 4 senger på hvert rom men trenger ikke ligge så mange på hvert!
På vandrerhjemmet er det reservert 5 rom. Se www.mjolfjell.no for info.

Priser
Følgende priser gjelder for overnatting/mat: Kr. 1070,- pr. pers på vandrarheimen (rom uten bad), gjelder 2 overnattinger med frokost, niste og middag lørdagkveld. Kr. 1200,- pr. pers. på fjellstuen (rom med bad), gjelder 2 overnattinger, frokost og niste og middag lørdagskveld. Under 15 år 1/2 pris.

Ta med sengtøy -ikke sovepose! Sengetøy kan også leies for kr. 70,- Evt. middag fredagskveld kr. 140,- , serveres mellom kl. 18.00-20.00.

Hunderegler:
1. Hundene skal ligge i bur på rommene.
2. Hundene skal holdes i bånd ute.
3. All hundeskit skal plukkes opp.

Pris for deltakelse:
Prisen pr deltakende hund settes til kroner 400,- (for de som har flere hunder blir prisen kr 200 for hund nr 2 og evt nr 3).

Samlingen er åpen for alle medlemmer av NISK, medlemmer av avd 5 prioriteres. Dersom deltaker mot formodning ikke er medlem i Nisk avdeling 5 blir det et tillegg på kr 100 pr hund.
 
Velkommen til vintersamling og klubbmesterskap på Mjølfjell!

Med hilsen
Irsksetterklubben i Hordaland
Fritjof Stangnes
leder