”Så var det igjen tid for klubbmesterskap. I år var vi så heldige og få benytte terrenget til Tjølling jeger og fisk i området Spetalen.

Tyve forventningsfulle hunder og spente førere møtte opp lørdag morgen. Noen hadde nok større ambisjoner enn andre, uten å nevne navn.

Nydelig vær opp mot 10 grader, passe vind og en del sol. Vi ble delt inn i to partier, et rent AK-parti og et blandingsparti.

Vi fikk to slipp hver før lunch, og så gikk 6 AK og 4 UK hunder videre til finalen.

Utvelgelsen ble gjort på bakgrunn av fuglearbeid og søk. Det var rimelig greit med fasan så alle hadde mer eller mindre sjanse på fugl. Lunchen ble et eventyr i sol og pent vær med nydelig sjokoladekake bakt av Ine”.

 

Utenfor mesterskapet var det Arve Hansen med GS Zettertjërns Trolla som var dagens beste AK-hund. Hun valset opp med ikke mindre enn tre komplette fuglearbeid.

Også i UK gikk seieren til en hund uten medlemsskap i klubben. IS Raufjellets Chili til Jørn Lindtvedt hadde et fuglearbeid og ellers et flott søk.

Som arrangør må vi bare beklage at det på oppropet ikke ble utdypet tydeligere at man måtte være medlem av NISK for å kunne bli klubbmester.

 

De formelle klubbmestere i Nisk avd. II 2008 ble da:

             

UK

1.     Kampvannets Muppet           f/Morten Fuglerud

2.     ”US” Santer                        f/Bjørn Berg

3.     My Hunter Xero                   f/John Atle Svensen

 

AK

1.     Sæterelvas Tyra                   f/Marit Brath Lund

2.     Narefjells C-Odin                   f/Jorunn Gjøslien

3.     Narefjells A-Aya                    f/Harald Biseth Nilsen

 

 

Vi gratulerer og sender også en stor takk til våre to utmerkede dommere Svein Bøe og Per Tufte, samt vår sponsor Felleskjøpet som stilte med forpremier.

                                                                                                                       

Første bilde viser Narefjells E-Ruske-Sara til Sonja Stuverud i stilfull stand,og er tatt av Jan Erik Faustadmo.Sara ble forøvrig ført av debutanten Jorunn Gjøslien.

 

De tre neste bildene er tatt av Pia Schøyen Wellerop.