Kayleigh sekunderer Smiley.
 
På årets nest siste prøvehelg fikk vi inn noen meget sterke resultater på avdelingens hunder. Aller størst grunn til å være fornøyd har Irene og Gisle Sveva som hadde tatt med seg sine to hunder til Holleia der Norsk Vorstehklubb avd. Buskerud arrangerte sin prøve sist helg.
 Imingens Sa O`Malley toppet sin flotte høstsesong med 1. AK på lørdag og 2. AK på søndag, og ble med det prøvens beste hund og fikk dermed et napp i Knut Helgesens minnepremie.Det er for øvrig første gangen en irsksetter oppnår denne hederen på Holleia.
Deres nye håp Imingens Lz Kayleigh ble også premiert med en 3. AK på lørdag. Dermed tok tre av prøvens totalt syv premieringer veien til Nærsnes.
 
Noen av våre medlemmer hadde tatt den lange turen over til Rogaland der Stavanger og Rogaland JFF avholdt sin prøve. En kjøretur på 7-8 timer fra våre områder, men prøven regnes i følge klubbens egne hjemmesider som landets beste skogsfuglprøve. Og antallet premieringer som stoppet på 40 befester vel dette.
Sæterelvas Tyra til Marit B. Lund var den av våre som gjorde det best. Denne gangen med mannen Helmer som fører. Marit forteller fra situasjonen som ga premiering:
”Tyra festet stand helt på tampen av slippet i annen runde i bratt nedoverbakke. Hun reiser villig, men Helmer får heldigvis stoppet henne innenfor det som er fysisk mulig utfor nærmest et stup! Rugde letter presist og hun apporterer korrekt og får en velfortjent 1. AK !!”
Marit førte selv datteren Lundebakkens Fryd som også hadde sin mulighet:
Var veldig spent på hvordan Fryd taklet rugdejakt. Hun gikk godt, jaktet bevisst biotop og festet stilfull stand foran einerbusk, kanonreiser presist rugde i slak nedoverbakke, og setter seg etterhvert, men dommeren mente at 10-15 m var litt for langt, dessverre. Var skuffet da det endelig så ut til at vi skulle lykkes, men var tross alt veldig glad for å se den friske reisen hennes!” avslutter Marit.
På samme prøven ble også Geir Haugens Furanakkens Freya igjen premiert. Denne gangen ble det en 2. AK. Freya befestet dermed sin posisjon som en av landets ypperste skogsfuglhunder.
 
Vi gratulerer alle med en flott prøvehelg!