Sennalandet 2010_500x375
Påskestemning på Sennalandet

UTROLIG FLOTTE FORHOLD UNDER PRØVEN I ALTA 16. - 18. APRIL

Årets Alta-prøve ble avviklet under særdeles flotte forhold. Skare med litt sporsnø og til tider greit med fugl, gjorde helga til en flott opplevelse.

RESULTATER VK

VK-finalen ble særdeles spennende for i denne var det nemlig to av hundene i avd 9 som knivet om seieren. Gagganjunis NIEIDA hadde på fredagens kvalik fått 1 VK og gikk videre til finalen uten fuglarbeid i semi`en men med prima søk. Irskesjøens NIX gikk også til finale etter 5. VK i semifinalen. NIEIDA ledet hele finalen inntil NIX fikk sitt fuglarbeid på slutten av siste slipp. Det resulterte i seier til NIX, ført av Kristoffer Brobakk, og 3.VK til Jan Riise Pedersen og Nieida. GRATULERER!!

RESULTATER AK

Også i AK var avd 9 godt representert. Roald Elvenes med sin E-Alva av Miessevarri fikk en velfortjent 1. AK. Knut Sollid og Neadalens Tinto fikk 2. AK etter to fuglearbeider, men dessverre uten reis. Edgar Henriksen med sin Clara av Kjerringhold fikk 2. AK. Stein Nilsen og Gaggannjunis Mattis fikk 3. AK Styret gratulerer.

RESULTATER UK

Avdeling 9 hadde flere deltakere med i UK og det er særdeles hyggelig å kunne se at Arild Kristoffersen med G-Kira av Miessevarri var tilbake i miljøet med en spennende unghund. Han slo til med 2. UK fredag og 1. UK lørdag. Likeså er det flott å se at Ronny Jørgensen stilte med G-Tjikkom av Miessevarri og fikk 1. UK på søndag. To kullbrøde med topp-premier som det skal bli spennende å følge fremover. Vi gratulerer så mye fra styret i avd 9