Terrenget i Bårfjell er åpent for alle, mot at man kjøper treningskort. Kort fåes kjøpt på stedet. Slike treningsterrenger skal være fugletomme, så her er det kondisjonstrening som står i fokus.

Bårfjell er et treningsområde i fjellterreng. Det er noen partier som er ganske stenete, men ellers er det veldig fint. Inne i terrenget ligger det en gapahuk, ved et lite vann. Et idyllisk sted for å nyte matpakken:-) Det kan være tørt i terrenget (ikke akkurat nå kanskje...) så det kan være lurt å ha med vann til hundene.

Et annet treningsterreng er Nordhue, som også er tilgjengelig for alle - mot avgift (se nedenfor). Dette ligger i Løten kommune i nærheten av Elverum. Dette står å lese på Hedmark og Oppland FHK's hjemmeside:

Sommertrening med løs hund i stort inngjerdet område.

Kjempemulighet til og starte oppbygging av hunden og din egen form til høstens utfordringer.
Hedmark og Oppland Fuglehundklubb og Norsk Vorstehhundklubb har et stort inngjerdet område ved Nordhue i Løten hvor hunder kan trenes hele sommeren.
Skiltet mot Nordhue/fuglehundsenter fra RV25.
Her kan det trenes på egen hånd.
Bufebevis MÅ tas med. Kontroll må påregnes.Ny pris for årskort, medlemmer: 450,-
Ny pris for enkelttur, medlemmer: 70,-

Ny pris for årskort, ikke-medlemmer: 650,-
Ny pris for enkelttur, ikke-medlemmer: 110;-


Årskort til knt.1822.23.40094HUSK OG FØRE PÅ NAVN PÅ TRENINGSKORTET DERE SOM BETALER OVER BANK!!!


Husk også å ta med gyldig sauebevis når du skal slippe hunden din i treningsterrengene. For medlemmer i Avd. 1 minner vi om artikkelen om strømming på sau hos Ski JFF. Våre medlemmer får medlemspris (kr. 300 første gang og kr. 200 ved repetisjon). Er du interessert i å få hunden din saueren, ta kontakt med Kai på tlf. 928 28 100 / kaisoot@broadpark.no for påmelding og ytterligere info.