Dommerpanelet besto av Christen Lang (dommer), Vivi Waag (ringsekretær) og Nina Jorde (skriver). Det ble en interessant og lærerik utstilling både for deltakere og publikum, da dommeren var veldig flink til å forklare hva han la vekt på i sin bedømming. I alt 37 hunder deltok på utstillingen. 

BIS ble Snørypa's Tara til Nina Hordnes. Som de eneste på utstillingen fikk også hennes andre to røde-hvite settere 1. pr og CK,Snørypas's Aron ble og BIM.
Beste veteran, og beste jaktpremierte hund på utstillingen ble Damsgaaards A-Freddy til Svein Andresen.
I pausen var det Barn og hund og Valpeshow, og Christen Lang tok seg av bedømming også her. Beste valp i valpeshow gikk til Fagermoas Hippie og Hanne Jakobsen.

Vi gratulerer alle!

Forøvrig var det et rikholdig program for de rundt 50 deltakere, mange med familie. Nytt av året var hundequiz, som var veldig populært, og førte til stort engasjement rundt bordene.

Et særlig fint og imponerende innslag var ved Eirin Rygg (18) som hadde oppvisning i kontakttrening og agility med sin IS Atilla. Hvem andre har lært hunden sin å danse?

 

For øvrig ble det gjennomført apportkonkurranse med dommer Johan Kayser og dressurtrening, der vi alle kunne prøve oss.  Apportkonkurransen ble vunnet overlegent av Carmen til Ove Larsen, som hentet fuglen på 36 sek.

Under hele samlingen var det kiosk og salgsbod. Folk koste seg med grilling og prat, og mange forsynte seg godt av de tallrike gevinstene til lotteriet.

Styret takker alle som var med oss på årets sommersamling. En særlig takk til alle som bidro på ulike måter.

Royal Canin sto for sponsing av forpremier.

Se bilder fra samlingen,  Klikk her for bilder