Vi møtes som tidligere i teltet på Rønningen camping fredag kveld kl 21.00 for en orientering om helgens aktiviteter. Det serveres et enkelt varmt måltid. Hunder og førere blir både lørdag og søndag på henholdsvis med på Sollerøya eller på hundeskolen. Etter endt trening lørdag er det middag hvor instuktørene oppsummerer dagen og kommenterer de ulike ekvipasjene. Alt i en uformell og hyggelig tone.

Prisen pr deltager m/hund er satt til kr 1.800. Prisen inkluderer trening / instruksjon, samt middag fredag og lørdag. Frakt ut til Sollerøya er inkludert. Prisen er beregnet pr fører, så dersom man har flere hunder med seg må treningstiden fordeles på hundene.

Dersom man ønsker å ta med seg familie og eller venner, så er det selvfølgelig bare hyggelig. Fellesmåltid fredag / lørdag koster da kr 150,- pr person pr dag. Hvis noen ønsker å følge med ut til Sollerøya bør vi få vite det i forkant pga bestilling av båt. Denne turen koster kr 100,- pr person og gjøres opp på stedet.

Arrangementet er åpent for alle avdelinger i Nisk. Det er et begrenset antall plasser, så vi benytter prinsippet ”først til mølla”. Påmelding skjer på epost til styret@avd1.nisk.org men blir først registrert når betaling er foretatt til kto nr 5188.10.15726. Påmeldingen er bindende.

Hytte eller plass på Rønningen camping (tlf 62459935) besørges av deltagerne selv.