Årets dressurkurs ble avholdt i Lier som tidligere år, der familien Fuglerud stiller opp med hangar og plen til vår disposisjon. Både erfarne og mindre erfarne hundeeiere stilte opp i år og etter en grundig runde med forventninger og introduksjon hadde alle hunder stor fremgang allerede første kveld. Ingen hunder å lete etter på jordet - bare lydige hunder, og det første kveld. Men kunne dette vare? :)

De neste kveldene var det stadig mer provokasjon, sitt og innkalling, sikk-sakk mellom hunder og en og annen pipelyd og rypevinge. Veldig imponerende fremgang, og at noen unge hunder sprekker er bare å regne med. Ikke enkelt å holde rumpa på bakken og lyde innkalling når det er andre hunder ute og springer heller - men da er det også litt mer å jobbe med hjemme.

Ole Pinderup var som vanlig instruktør, og Marlis stilte opp med kaffe. Nest siste kvelden hadde vi avslutning med dressur, grilling av pølser, kake og kaffe, samt utlodning. Vi må ikke glemme settersprinten, som er en årlig tradisjon.

Årets premierte for settersprinten ble (etter avfotografering av «dreiebenken»):

AK:

1. Aiden

2. Stegg

3. Simba

 

UK:

1. Mynte

2. Beskie 

3. Liam & Balto (delt)

Vi gratulerer de premierte!

BE6E7164-4459-4965-817D-7CC518DDE2B9.jpeg

Vi takker alle deltakere for bra innsats, og håper alle har fått noe å ta med seg hjem og øve på gjennom sommeren. En ekstra takk til Morten Fuglerud for lån av plen og hangar (og grill), Ole Pinderup for instruksjon, og Marlis Karlsen for kaffe og kaker!

Siste kveld er neste uke, da skal vi til Sando Hundesenter og Hanne Fevik for å få litt mer provokasjon som avslutning!