Generalforsamlingen utnevner Roy Robertsen til æresmedlem av Norsk Irsksetterklubb. Dette for han særlig fortjenstefulle arbeid til fremme av irsksetteren og hundesporten gjennom sitt mangeårige organisasjonsarbeid.

Roy Robertsen er født i 1959 og oppvokst på Melbu i Vesterålen. Interessen for friluftsliv ble tidlig fenget og irsksetteren Taji etter Janka og Robin Hood II kom tidlig i hus. Roy ble da medlem av NISK. Senere flyttet han til Tromsø, og interessen for rasen ble ytterligere tirret. I en mellomperiode hadde han pointer, før IS Sarek kom i hus. Roy hadde mye glede av Sarek som han oppnådde flere flotte prestasjoner med. Han har hatt flere irsksettere siden.

Roy fattet fort interesse for organisasjonsarbeid og ble etter hvert en oppofrende og meget aktiv skikkelse for dette viktige arbeidet for å fremme fuglehundsporten. Han startet som styremedlem i Tromsø FK tidlig på 90 tallet og jobbet senere også i jaktprøvekomiteen. Han satt i redaksjon for Nord- Norsk Fuglehundnytt fra starten i 1981 til slutten i 2001, I 1998 ble han valgt som nestleder i NISKs styre. Han var leder i NISK fra 1999 til 2005, vært leder av valgkomiteen gjennom mange år, samt leder av NISK avd 9. I samme periode var han både vara og styremedlem i FKFs styre, hvor han  nå sitter som nestleder. Roy er også en respektert jaktprøvedommer og fase 2 instruktør.

Vi gratulerer!!