Blant deltakerne var det flere nye medlemmer med sine hunder, som opplevde en fin helg, med mye god læring om trening av fuglehund i fjellet. Vi hadde og med oss en kjerne av trofaste medlemmer, som har deltatt på samlinger i mange år. Dette gir styrke til klubbarbeidet og det sosiale felleskapet. Blant deltakere hadde også i år førere med andre fuglehundraser enn irsk setter, noe som sikrer oss et fargerikt felleskap i ekvipasjene.   

Treningssamlingen hadde fire dyktige instruktører, som var ute med hvert sitt parti lørdag. Bakken var snødekt, og vinden ga noen utfordringer, men alle var likevel ut og fikk trening for sine hunder, og gode tips og tilbakemeldinger på samarbeid med hunden.

Trofaste medlemmer i klubben.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Trofaste medlemmer. Eli og Terje Korneliussen med Alvin

Echo og førere.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nye medlemmer, Mads O. Bø og Elin Øvreeide med Echo

Vigdis og Per Arild.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vigdis Ingebrigtsen og Per Arild Lie klare for slipp i klubbmesterskapet

Etter middag lørdag kveld hadde instruktørene en fin gjennomgang av erfaringene ute. Tradisjonen tro var det loddsalg, og utdeling av premie for «Dagens opplevelse», som i år gikk til Anne-Karine Midtbø med sin seks måneder gamle SV Nuuk, som gjorde en fantastisk opptreden i fjellet, tross sin unge alder.

Søndag skinte solen over viddene, vinden hadde stilnet, og forholdene var bedre enn godt. Vi hadde ute to treningspartier. Det var fugl i omtrent alle slipp. Unge hunder våknet, og ble som nye i løpet av dagen. Erfarne hunder fikk vist hva de er gode for. Også de fikk verdifull trening under optimale forhold.

Parallelt med treningspartiene arrangerte vi årets klubbmesterskap i NISK avd 5, der det dømmes etter reglene i NM lag. Det ble en spennende konkurranse, og det ble kåret vinnere i både UK og AK klasse.

Dommer Helge Pedersen i aksjon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dommer Helge Pedersen i aksjon

Klubbmestere.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vinnere av klubbmesterskapet.  

Hjertelig takk til John Rygg, Per Arild Lie, Robert Veseth og Helge Pedersen for instruktørjobben, Helge også som dommer i klubbmesterskapet.