Østfold 13/10 - 2019

Vår franske venn INT JCH FR BRCH FR JCH Hercule des Soricieres du Sancy gjorde ikke akkurat skam på tittelen sin under helgens norgesmesterskap på lavland i Østfold. Han tok seg greit videre fra kvalifiseringen på fredag, og fra semifinalen på lørdag.

I tredje runde av dagens finale ble han satt opp i et innbyrdes oppgjør mot ES Coca til Bjørn Watle, som hadde ledet finalen under store deler av dagen. Som "gjedda i sivet" slår han til når det gjelder som mest. Stand meldes, og på vei opp til Hercule, letter det fasaner i flere omganger. Hercule holder imidlertid hodet kaldt, og opprettholder fokus på "sin egen fugl". På kommando reiser han villig og presist en fasan, og er rolig i oppflukt og skudd. Han utreder og apporterer korrekt.

Med dette har Hercule vunnet samtlige av sine slipp denne helgen. I tillegg vant han samtlige av sine slipp under forrige helgs NM - lag. Hercule ble med dette tildelt en særdeles velfortjent 1 VK m/CACIT, som gjør at han og Cato Martin Jonassen kan kalle seg for Norgesmester Lavland - 2019. 

Vi gratulerer så mye til både hund, eier (Lene Moen), og fører med fantastisk innsats under helgen.