NM høyfjell

Takk fra NISK leder

NM Høyfjell

Så var Trippelprøven/NM høyfjell vel overstått. Etter hva jeg har hørt og sett, et vellykket arrangement. Og da tenker jeg ikke bare resultatmessig, som i seg selv var helt utrolig. Mye arbeid er lagt ned både før og under prøven.

Som leder i hovestyret har jeg hatt en svært enkel oppgave. Jeg har med jevne mellomrom, uten å spørre, blitt informert om hva som er utført av NM komiteen. Derfor synes jeg det er på sin plass å rette en stor takk til de som har stått på både sent og tidlig for å få arrangementet til å bli så vellykket som det ble. Det er virkelig flott når noen bruker så mye av sin fritid for andre.

Det er alltid en viss fare for at noen blir uteglemt når en trekker frem navn i en slik forbindelse, men jeg vil likevel nevne noen spesielle personer.

 

Ellen og Jørn: Som henholdsvis prøvesekretær og prøveleder følte jeg meg helt sikker på at det vill bli et godt gjennomført arrangement.

Med Ellens lange erfaring i sekretariatet fra utallige prøver følte jeg at her var ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Hun kar kontroll og oversikt over alt og alle, og gjør som ellers en kjempejobb. Med seg i sekretariatet hadde hun Lene, Eva, og Hege. Håndplukket for oppgaven ifølge Ellen.

Med Jørns gode lederegenskaper og behagelige væremåte var jeg også veldig glad da han sa ja til å være prøveleder.

Tor-Hartvig og Arthur: Vi som satt på jobb eller hjemme fikk via dere muligheten til å følge med på slipp etter slipp. Dere formidlet resultater raskt og spennende, slik at vi følte nesten at vi var til stede.

Hege: I tillegg til å være i sekretariatet har du gjort en fantastisk jobb i forkant med å skaffe sponsorer til arrangementet. Litt hjelp har du nok fått underveis, men det var du som uten en eneste liten protest påtok deg det store ansvaret med å finne sponsorer.

Vidar: Altmuligmann, kaffekoker og flaggheiser. Alltid positiv når han blir spurt.

Fra meg som leder i klubben: Tusen takk alle sammen! – NISK kan være stolt over å ha medlemmer som dere i klubben!

 

Til alle enkeltpersoner og firmaer som sponset arrangementet vil jeg også rette en stor takk!

Takk for at dere finner det interessant å støtte NISK. Jeg håper dere føler at dere har fått valuta for sponsingen. Uten dere hadde det ikke blitt et slik vellykket arrangement.

 

Helt til slutt vil jeg også rette en takk til dommere og prøvedeltagere. Jeg håper dere husker arrangementet med positivt fortegn.

 

På vegne av hovedstyret.

Tore Salvesen.

 

 

 

Tips en venn Skriv ut