Etter en kort Jaktpause er vi i gang igjen med jaktprøvene, og det er full trøkk over hele landet, Is stiller på Skog, Høyfjell og Lavland og jaggu viser vi at vi takler alle prøvegrenene. Norsk Derby og Unghund grand prix er gjennomført. Vi har vært representert i begge finalene, men lykkes desverre ikke dette året med å få en seier eller premiering i finalene.

Idag har det vært Nm Lag Lavland - Hvor vi feilet litt på taktikken, men en hederlig innsats ble lagt ned av våres utkårende ekvipasjer. Det ble en 5.plass totalt, men det var ikke mye som skilte opp til en pallplass. Laget Besto av: Red Garlic's Pralin e/f Ulrik Myrhaug,  H-Frøya Av Kjerringholm e/f Hans  Simensen,/ Ulrik Myrhaug og Imingens Lk Non Stop - e/f Stein Jørgensen og Non Stop Sikret seg en fantastisk 4.VK NM Lag Individuelt. Vi takker for en fantastisk innsats og gratulerer Stein og Non Stop. 

Vil også ønske alle som deltar under NM Lavland masse lykke til. helt OK å være revansjelystne ;)

 

Gratulere alle sammen, og alle dere andre som har fått flotte premier på hundene deres.

Høsten er enda farget rød!

 

I Vinnnerklassen leder enda Ronny Jørgensen og G-Tjikkom av Miessevârri med 87 poeng tett etterfulgt av Imingens Pr Prince.  De har en god ledelse men enkelte ekvipasjer kommer krypende oppover listene helg for helg.

Tixi_510x383.jpg

"US" Tixi og fører Andreas Bjørn avslutter en formidable sesong med bravur; 2 komplette fuglearbeid og 1 VK m/CK på senhøstprøven til Bodø JF

LES ALLE RESULTATER I VK HER: Vk_pr_06.10.16.pdf

 

 

I AK klassen har Working Gundogs Bounty til Oddbjørn Ovesen fremdeles en knapp ledelse med 10.poeng

moira_510.jpg

Endalausmarka`s Moira med 2x1AK Skog på Stordprøven 01-02.oktober

 

LES ALLE RESULTATER I AK HER: Ak_pr_06.10.16.pdf

 

I UK klassen leder fremdeles Hadseløyas Aya til Royer Andre Larsen med Brava til Elin Wittusen hakk i hel.

Geitfjellets fia[1].PNG

Geitfjellets Fia med en 2UK under sølvhundprøven    Foto: Marte Almaas

LES ALLE RESULTATER I UK HER: Uk_pr_06.10.16.pdf