Vi samles i allrommet i det nye sanitærbygget på Garen Camping fredag 19. februar klokka 2100 for informasjon og registrering . På lørdagen blir det satt opp treningspartier, på søndagen blir det klubbmesterskap/treningspartier.
Lørdag kveld blir det oppsummering av dagens hendelser samt sosialt samvær i allrommet. Klubben stiller med erfarne instruktører som veileder uansett hvilket nivå man befinner seg på.

Deltakerne ordner selv med overnatting og mat under oppholdet. Vi skal ut i terrenget både lørdag og søndag fra klokka 0900 til ca 1700, husk å ta med termos og matpakke. Ta også med mat til hunden og vann. Dersom dere leier hytte på Garen ønsker vertskapet at hundene er i bur inne på hytta. Ta med hundebur. Det er også nødvendig at vi plukker opp etter hundene når de gjør fra seg i hytteområdet. Ta med pose.
Lørdag kveld klokka 2100 skal vi ha en oppsummering i allrommet der vi går igjennom dagens hendelser .. Det er ikke mulig å få kjøpt øl eller vin på Garen, men du kan ta med noe selv til denne kveldssamlingen dersom du ønsker det. Det blir også loddsalg og mulighet for å kjøpe klubbeffekter.
Vi har i år fått terreng på Drølstøl-Hadle-Skisete sameige samt Feet Sameige,

Påmelding til Anniken Friis: af-fgn@online.no innen 13 februar.
Pris: På grunn av økte priser på leie av terreng må prisen pr deltakende hund i år settes til kroner 500,- (for de som har flere hunder blir prisen kr 250 for hund nr 2 og evt nr 3).

Samlingen er åpen for alle medlemmer av NISK, medlemmer av avd 5 prioriteres. Dersom hund/fører mot formodning ikke er medlem i Nisk avdeling 5 blir det et tillegg på kr 100 pr hund.

For overnatting ta kontakt med: Garen Camping v/ Rannveig & Leidulf Garen 5785 Vøringsfoss Telefon 53 66 57 25

Med hilsen
for Irsksetterklubben i Hordaland
Fritjof Stangnes leder