NISK avd 5 arrangerer treningssamling og klubbmesterskap på Dyranut den 1.-3. oktober.  Samlingen er spesielt rettet mot de som ikke har så mye erfaring med jakt eller jaktprøver og ønsker å få vite mer om hvordan hunden skal føres i fjellet. Også mer erfarne medlemmer er velkommen til å delta, da samlingen vil gi verdifull trening i forbindelse med jakt og jaktprøver. Og ikke minst; å få delta i det prestigefylte klubbmesterskapet! Husk at her teller poeng til kåringen av Årets Hunder.

Terrenget vi skal benytte er Bjoreidalen Nord, flotte terreng som anses å være godt besatt med fugl.

Vi bruker erfarne og FKF godkjente instruktører. I år får vi besøk av Gisle Sveva som er leder i Norsk Irsksetterklubb, han vil være instruktør lørdagen og dømme klubbmesterskapet søndag. Han er jaktprøvedommer og vil svare villig på alle spørsmål i forhold til den aktiviteten, og om NISK og rasen ellers.

Pris
Pris pr hund kr 500,- dersom du har flere hunder vil du få med de neste for halv pris.
Ikke-medlemmer betaler kr 600,- pr. hund.

Oppmøte
Oppmøte for registrering på Dyranut Turisthytta  fredag  1.oktober klokka 21.00.

Oppmøte lørdag og søndag er på trappen ute kl. 09.00.

Påmelding 
Deltakere melder seg på via e-post til Vigdis Ingebrigtsen viging@online.no Påmeldingsfrist 26.september . Medlemmer vil bli prioritert, men alle er velkommen til å delta.

Påmelding skal inneholde: Navn på hund, alder, rase og navn på fører.

Bindene påmelding med betaling for samlingen til vipps nr. 588637 eller på kontonr: 1506.33.65596 Nisk avd 5 v/Eirik F. Lohne Merkes: Høstsamling 2021 og navn på hund.

Overnatting
Hovedkvarter for samlingen blir på Dyranut Turisthytta som har åpen kun for oss! For bestilling av rom kontakt: post@dyranut.no 

Priser på rom er fra kr. 940,- til kr. 1380,- avhengig av enkelt/dobbelt/familierom, med eller uten bad på rommet.  Dette inkluderer full pensjon; Frokost med niste og termos. Middag om kvelden. Oppredde senger med hankle. Hunder i bur på rommet.

For de som ikke bor på Dyranut anbefales det å bestille middag til lørdagskvelden. Kr. 357,- bestilles innen søndag 26.09. til Vigdis; viging@online.no 

Alternativ overnatting (20 minutter unna):

Garen Camping v/ Rannveig Garen
5785 Vøringsfoss
Telefon 53 66 57 25 
post@garencamping.no

www.garencamping.no

Mat
De som bor på turisthytta får fullpensjon. På Garen camping må dere besørge mat selv, men det anbefales at dere bestiller middag på turisthytta lørdag kveld.

Annen info
Etter middag lørdag kveld vil det bli utlodning (vipps) og samling med gjennomgang av dagen i fjellet. Kåring av "Dagens Opplevelse".

Klubbmesterskapet 2021

I tillegg til treningspartier blir det klubbmesterskap på søndagen, og det vil være både UK og AK klasse. Flotte premier fra Vigor & Sage og fra Magnor Glassverk. Og husk - poeng til kåringen av årets hunder. Påmelding lørdag kveld.


Praktisk info/huskeliste
Bekledning til å gå i høstfjellet. Det kan være veldig surt i oktober, men vi håper på govær!                                                                                                                                                   

Gode fjellstøvler og gode klær (lue, hansker)
Hundebur
Markeringsdekken, varmedekken
Mat til hunden, hundeskål  
Penger til loddtrekningen
(Matpakke) / termos til fjellet
Sekk
Poser til hundeskit (plukk opp!)
Husk å bestille overnatting og betal påmeldingsavgift

 

Mvh Styret i Avd5