NJCH US Kuling med 1.Vk finale m/CACIT på Kiær

På Kiærprøven vant US Kuling likegodt hele prøven etter fire fuglearbeid m/reis!! Ingen andre hunder var i nærheten, og Kuling fikk naturlig nok også CACIT for bragden.

Når vi også nevner at US Tornado stilte i finalen sammen med syv andre irskettere skjønner vi at dagen ble ganske helrød.Tornado tok seg for øvrig til finalen etter en overbevisende 1. VK m/ Ck i en av semifinalene!

Her er hva dreieboka forteller om Kulings to finaleslipp:

”Slipp 1:ES Palema mot IS Kuling: Begge går meget godt og veksler om føringen. Kuling finnes i stand, reiser kontrollert og presist ryper og er rolig i oppflukt og skudd. Under utredning 2 komplette arbeider samt 1 støkk. Kuling over Palema.

2. Runde:Slipp 9:Kuling mot Excera: Kuling fører klart og går meget godt. Xcera jakter også fornuftig og holder et godt format. Kuling finnes i stand langt ute og har et nytt komplett fuglearbeid. Kuling over Xcera”

På Skinnarbu var det ikke mange irsksetter å se på start, men Raufjellets Lyng til Grethe Amundsen og Arne Huse fikk endelig alt til å klaffe og sikret seg med det en fortjent 1.AK . Totalt ble det 24 premieringer på Rjukan.

I Raggsteindalen var en annen av avdelingens hunder også på jakt etter VK-billetten, men det ble med 2 x 2. AK på Lundebakkens Fryd til Marit B. Lund denne gangen. Uansett en kjempeflott start for Fryd, som ser ut til å ha fått inn ”sitten”.

Alt i alt en flott prøvehelg med fint vær og godt med fugl i terrengene. Vi gratulerer alle de premierte og venter spent på forsettelsen!