Vi ble forsinket med oppropet fordi det var flere deltakere som ikke fant frem til Hauger Gård. Det var tydelig at veibeskrivelsen vi hadde lagt ut ikke var tydelig nok, så til neste år blir det veibeskrivelse MED kart:-) Men, til slutt var alle samlet og jeg hadde med meg et rent UK parti ut.

Vi kjørte 10 minutters slipp og det var virkelig mange gode unge hunder, som viste meget høy søkskvalitet. Da 6 hunder hadde fuglearbeid fortsatte de øvrige med 5 minutters slipp i håp om at de kom i fugl, men de lyktes dessverre ikke denne gangen. Av 13 UK hunder fikk vi 6 videre til finalen, med fuglearbeid! Dette er en meget god prestasjon, når vi vet at det var totalt 7 UK og 5 AK hunder som konkurrerte om å bli klubbmestere!

De som gikk videre til finalen, fra alle partiene, var:

UK:

Rastaskogens Bella (fra UK/AK partiet) - eier/fører: John A. Nyborg
Raufjellets Mossa - eier/fører Tove Ohrvik
Rastaskogens Yatzy - eier/fører Tor Christian Hansen
Neadalens Irsko - eier/fører Helge Vangsal
Budalens Birdie - eier/fører Reidar Løfsgård
US Twice - eier/fører Heidi Aandahl
Fjell - eier/fører Hans Petter Fristorp

AK:

Eklias Dina - eier/fører Line Wælgaard
Lyngstuas Jack II - eier/fører Jan Erik Israelsen
Skåbufjellas Backup - eier/fører Einar Bordewich
Varpåsens Flex - eier/fører Per Engebakken
Kopparledens Alma - eier/fører Lena Nymoen

Som alle vet var det Lyngstuas Jack II og US Twice som vant finalen. Som nummer to kom Skåbufjellas Backup i AK og Raufjellets Mossa i UK. Disse to fikk også flotte premier fra Eukanuba:-) Nr. 3 ble Rastaskogens Bella i UK og Kopparledens Alma til Lena Nymoen:-)

Etter lunsj hadde jeg med meg et UK/AK parti ut i det samme terrenget. Solen hadde varmet opp bakken litt i løpet av formiddagen og nå fant vi fugl i hele terrenget. Også her var det mange gode hunder og vi hadde 4 med fuglearbeid. Dette var Harthavens Xy, Høstfjellets Røa x 2, Atella og til sist Skagastølens Amira som vartet opp med dagens flotteste fuglearbeid (på mine partier). Forøvrig var både Chico, Jesper, Bess og Giron, Zenta og Thomas gode søkere, men dagens beste søker (på mine partier) var definitivt Rastaskogens Bizzy med sin unge fører Marius Buland!!! En meget god ekvipasje som vi kommer til å høre mye om i fremtiden:-)

Skagastølens Amira og Rastaskogens Bizzy får hvert sitt markeringsdekken, fra Eukanuba, for sin innsats:-)

Det var også en hund på Bjørn sitt parti som fikk en hederspris, nemlig Engstuas Tuva (også kalt Oda) til Stein Egil Granli - også en fin premie fra Eukanuba!

Styret i Avdeling 1 takker for den flotte oppslutningen rundt dette arrangementet og håper vi ser dere alle sammen i klubbmesterskapet i 2009!

Mvh
Lene Moen