Klikk her hvis du er interessert i valp fra denne kombinasjonen
Lucky-1UK.jpg


 

lucky.jpg

Mor: Alvertoppens Lady Luck
Stamtavle Alvertoppens Lady Luck
Regnr.: NO43917/15(X2)
Født: 20.06.2015
HD: A
CLAD: Arvelig fri
VWD: Arvelig fri
Utstilling: EXC, CERT, BIR
Jaktprøve: 1UK, 2AK
Meritter: Godkjent avlshund NISK.

Lucky en livlig og lettlært liten tispe med solid dose jaktlyst. I dogweb kan man lese at gjennomsnitt jaktlyst er 4,80 og premieringsgraden er på 20%. På morssiden er hun fra egne linjer via Alvertoppens Ice-T, og på farssiden er hun fra Irland via importen Craigrua Dahy som var første generasjon utkryss med jaktchampion Ikerrin Crouch n´Hold (irsk setter). Les mer om kombinasjonen som ligger bak Lucky her.
Lucky er søster til Pål Inge Sandens Alvertoppens Enya, som har flere fine premier både på apport– og jaktprøver, og som gikk helt til topps og ble kåret til Årets Irsk rød og hvit setter 2018 av Norsk Irsksetterklubb. Lucky er også søster til Alvertoppens Electra (Freya) som bor i Finland hos Kaisu Kotaniemi og Kari Halonen. Freya har blant annet 1UK på jaktprøve på Altaprøven i Norge.

curt-1OKL.jpg

 

curt-the-conqueror.jpg

 

Far: C.I.B. J NORD UCH Rubra Alba Curt The Conqueror 
Stamtavle Rubra Alba Curt the Conqueror
Regnr.: SE50338/2014
Født: 22.08.2014
HD: A
Ed 0 (ua) (AD: fri)
CLAD: Testet fri
VWD: Testet fri
Utstilling: C.I.B. J NORD UCH (Nordisk utstillingschampion)
Jaktprøve: 1 x 1ÖKL (høyfjell), 5 x 2ÖKL (både på lavland og høyfjell)
Meritter: Svensk Utstillingschampion (S UCH), Norsk Utstillingschampion (N UCH), Finsk Utstillingschampion (F UCH), Nordisk Utstillingschampion (NORD UCH).
Godkjent avlshund S.I.S.K.

Curt er en meget trivelig hannhund som vi har sett flere ganger i aksjon på treningssamlinger. Det er en hannhund som har et usedvanlig trivelig gemytt, har meget gode jaktlige egenskaper dokumentert og som er rasens første og eneste Nordiske Utstillingschampion. Han har hatt et kull tidligere med Cherryfield Vera, som har produsert fine valper. Curt har også en interessant stamtavle som i kombinasjon med Lucky gir en ganske lav innavlsgrad (under 0,2%), også når man ser på mer enn 5-6 generasjoner.

Klikk her hvis du er interessert i valp fra denne kombinasjonen